De oproerpolitie gebruikte traangas om de massa aan het Taksimplein uit elkaar te drijven.
Volledig scherm
De oproerpolitie gebruikte traangas om de massa aan het Taksimplein uit elkaar te drijven. © AFP

Politie gebruikt traangas tegen deelnemers verboden Gay Pride in Istanbul

De Turkse politie heeft zondag traangas gebruikt tegen LGBTQ-militanten in Istanbul, die het verbod op een Gay Pride-optocht naast zich neerlegden. Het is al het vijfde jaar op rij dat de optocht in de stad verboden wordt.

3 reacties

 • raymond van der craen

  3 jaar geleden
  Wat een achterlijk land, laat toch iedereen zijn hoe hij is en laat iedereen gelukkig zijn op zijn of haar wijze. Wie heeft nu last van deze mensen?
 • Kai Rombouts

  3 jaar geleden
  Jos Plessers, Turkije moet niet toetreden, de islamisering is onomkeerbaar gevorderd in Europa en ten tweede ziet de toekomst van die gay'ers en co er niet al te best uit van zodra sharia in Europa wordt geïmplementeerd, ze gaan begrijpen wat de missie was van Trump die ze hebben gehaat tot in hun kleinste teen. Maar tot dan willen ze het niet inzien, msm zorgt wel voor hun brainwashing ondertussen. Alle steun valt - als het zover is - voor hen totaal weg. Wait and learn.
 • Jos Plessers

  3 jaar geleden
  En zulk een land(regime)toetreden tot Europa?Denk er toch maar eens goed over na..
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Terwijl grote delen van Europa puffen en zweten, is het in Brazilië kouder dan ooit

  Terwijl grote delen van Europa puffen en zweten, is het in Brazilië kouder dan ooit

  Terwijl verschillende Europese landen zoals Spanje en Frankrijk momenteel kreunen onder de hitte, heeft het Zuid-Amerikaanse land Brazilië te kampen met een koudegolf. Met 1,4 graden Celsius registreerde de hoofdstad Brasilia gisteren haar laagste temperatuur ooit, terwijl de winter in het tropische land pas binnen een maand begint. Het gure weer vormt een grote bedreiging voor de duizenden daklozen die op straat moeten slapen, alsook voor de oogsten in het land.