Dader Usman Khan.
Volledig scherm
Dader Usman Khan. © AP

Politie doorzoekt huis van terrorist London Bridge, die in december 2018 vrijkwam onder elektronisch toezicht

De man die twee mensen heeft doodgestoken in Londen voordat de politie hem heeft doodgeschoten, was in 2012 al veroordeeld voor terreurmisdrijven. In december vorig jaar werd de 28-jarige Usman Khan vrijgelaten, maar de man stond wel onder elektronisch toezicht. Momenteel doorzoekt de politie het huis van Khan. 

6 reacties

 • Joske Zeeuw

  1 jaar geleden
  Wat zoeken ze daar nog, zijn enkelband om aan de volgende te geven waarschijnlijk.
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  dit is de dank die we krijgen van dat soort uitschot,geen medelij meer , geef de politie groot gelijk dat ze het goed hebben opgelost. ze hanteren meer en meer die oplossing , in Frankrijk , nu in het VK . dat onze politici daar eens een les aan nemen en de politie hun werk laten doen in plaats van ze met handboeien aan naar zulke zaken te sturen.
 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  en degene die de handtekening gezet heeft onder zijn vrijlating ? is die al aangeklaagd voor medeplichtigheid van moord?
 • maudy van leeuwen

  1 jaar geleden
  Het beste bewijs dat je die lui NIET moet vrijlaten, nooit. Gewoon de vergeetput in, als dat nog kon of zou ingevoerd worden. Maar minstens hun 2de nationaliteit afnemen en levenslange straf laten uitzitten in het land van herkomst. Ook hun familie mee uitzetten. Je hebt er niets aan, en de appel valt nooit ver van de boom om over de haatgevoelens en eerwraak nog maar te zwijgen. De politici zijn gekozen om u goed te besturen maar doen altijd het tegengestelde. U kiezer kunt het veranderen.
 • Piet Van Buggenhout

  1 jaar geleden
  Verbazingwekkend dat de pamperaars nog geen moord en brand geschreewd hebben omdat de politie die reeds overrompelde en ontwapende kerel doodgeschoten heeft!
 1. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  India

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den

  De politie in India heeft een verontrustende ontdekking gedaan. Bij tien woninginvallen in een sloppenwijk in Maharashtra zaten jonge kinderen op de grond coronatesten te verpakken. Opvallend daarbij was het gebrek aan hygiëne: niemand droeg een mondmasker of handschoenen en de kinderen zaten op de grond te werken. De man die de kinderen de opdracht gaf, is gearresteerd.
 2. Tientallen doden na explosies bij middelbare school in Kaboel, merendeel jonge slachtoffers
  4

  Tientallen doden na explosies bij middelbare school in Kaboel, merendeel jonge slachtof­fers

  Zeker 50 mensen zijn omgekomen na meerdere explosies nabij een middelbare school in de Afghaanse hoofdstad Kaboel. Tientallen anderen raakten gewond, laat het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken weten. De autoriteiten gaan uit van een terreuraanslag. De meeste slachtoffers zijn meisjes die leerling zijn van de Sayed ul Shuhada-school, een gezamenlijke middelbare school voor jongens en meisjes. Een woordvoerder van het ministerie verwacht dat het aantal doden en gewonden nog zal oplopen.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt