Dader Usman Khan.
Volledig scherm
Dader Usman Khan. © AP

Politie doorzoekt huis van terrorist London Bridge, die in december 2018 vrijkwam onder elektronisch toezicht

De man die twee mensen heeft doodgestoken in Londen voordat de politie hem heeft doodgeschoten, was in 2012 al veroordeeld voor terreurmisdrijven. In december vorig jaar werd de 28-jarige Usman Khan vrijgelaten, maar de man stond wel onder elektronisch toezicht. Momenteel doorzoekt de politie het huis van Khan. 

6 reacties

 • Joske Zeeuw

  2 jaar geleden
  Wat zoeken ze daar nog, zijn enkelband om aan de volgende te geven waarschijnlijk.
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 jaar geleden
  dit is de dank die we krijgen van dat soort uitschot,geen medelij meer , geef de politie groot gelijk dat ze het goed hebben opgelost. ze hanteren meer en meer die oplossing , in Frankrijk , nu in het VK . dat onze politici daar eens een les aan nemen en de politie hun werk laten doen in plaats van ze met handboeien aan naar zulke zaken te sturen.
 • marc Deglin

  2 jaar geleden
  en degene die de handtekening gezet heeft onder zijn vrijlating ? is die al aangeklaagd voor medeplichtigheid van moord?
 • maudy van leeuwen

  2 jaar geleden
  Het beste bewijs dat je die lui NIET moet vrijlaten, nooit. Gewoon de vergeetput in, als dat nog kon of zou ingevoerd worden. Maar minstens hun 2de nationaliteit afnemen en levenslange straf laten uitzitten in het land van herkomst. Ook hun familie mee uitzetten. Je hebt er niets aan, en de appel valt nooit ver van de boom om over de haatgevoelens en eerwraak nog maar te zwijgen. De politici zijn gekozen om u goed te besturen maar doen altijd het tegengestelde. U kiezer kunt het veranderen.
 • Piet Van Buggenhout

  2 jaar geleden
  Verbazingwekkend dat de pamperaars nog geen moord en brand geschreewd hebben omdat de politie die reeds overrompelde en ontwapende kerel doodgeschoten heeft!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.