Stanley McFadden, politiecommissaris van Stockton, tijdens een persconferentie over de arrestatie van verdachte Wesley Brownlee (foto op achtergrond).
Volledig scherm
Stanley McFadden, politiecommissaris van Stockton, tijdens een persconferentie over de arrestatie van verdachte Wesley Brownlee (foto op achtergrond). © AP

Politie Californië arresteert vermoedelijke seriemoordenaar

De politie van Stockton, Californië heeft zaterdag een man gearresteerd die ervan verdacht wordt zes mensen te hebben vermoord. De reeks moorden hield de regio de voorbije maanden in de ban.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. OVERZICHT. Al bijna 8.000 doden en 20.500 gewonden na aardbeving in Turkije en Syrië
  Update

  OVERZICHT. Al bijna 8.000 doden en 20.500 gewonden na aardbeving in Turkije en Syrië

  Bij een zware aardbeving met een kracht van 7,8 zijn in Turkije en buurland Syrië al ruim 7.80 doden en nog eens 20.534 gewonden gevallen. Dat blijkt dinsdag uit een nieuwe balans. Deze morgen werd de regio opnieuw opgeschikt door een naschok met een kracht van 5,3. Hulp uit de hele wereld is onderweg, maar het slechte weer bemoeilijkt de zoektocht naar overlevenden. De totale omvang van de ramp blijft nog onduidelijk, veel mensen zijn nog vermist. De WHO vreest dat de dodentol nog kan oplopen tot boven de 20.000.