Archiefbeeld, honderden manifestanten kwamen in oktober rond het Poolse parlement samen om te protesteren tegen de beslissing.
Volledig scherm
Archiefbeeld, honderden manifestanten kwamen in oktober rond het Poolse parlement samen om te protesteren tegen de beslissing. © REUTERS

Polen wil seksuele voorlichting aan minderjarigen verbieden, wetsvoorstel verontrust Europees Parlement

Het Europees Parlement doet beroep op het Poolse parlement om niet in te stemmen met een wetsvoorstel over seksuele voorlichting in het land. De wet zou seksuele voorlichting aan minderjarigen strafbaar maken.

5 reacties

 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Gelukkig is er nog internet en misschien enkele Poolse ouders met gezond verstand. Zo niet kan ik me indenken dat de jongens door pa naar de hoeren worden geleid en de meisjes weeral de pineut zijn. Poolse homo's en lesbiennes moeten asiel aanvragen in een ander E.U. land ? What a beautiful world!
 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  wat een verschil met hier : bij ons beginnen ze daar soms al mee van in de kleuterklas :-) Daar organiseren ze "trouwpartijen" voor kleuters alsof het leven een spelletje is.
 • Jean West

  1 jaar geleden
  De ouders kunnen dit toch ook.
 • Ivo Vandeneynde

  1 jaar geleden
  Wat is er daar toch aan de hand in Polen? Die worden met de dag conservatiever en katholieker?! Polen gaat achteruit in plaats van vooruit.
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  wat een desinformatie ongehoord in Polen word wel seksuele voorlichting gegeven op school maar wat heeft gendergelijkheid met seksuele voorlichting te maken dat is wel een ander verhaal .
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”