Vladimir Poetin
Volledig scherm
Vladimir Poetin © AP

Poetin vertrouwt steeds meer op "slecht voorbereide vrijwilligers”

Vladimir Poetin compenseert zijn verlies aan mankracht op het terrein met slecht voorbereide vrijwilligers en huurlingen. Dat zeggen althans militaire experten van het in Washington gevestigde Institute for the Study of War (ISW).

30 reacties

 • Guido Allegaert

  2 maanden geleden
  En steeds minder op zijn slippendragers.
 • Bob Fréson

  2 maanden geleden
  Ze moeten nu massaal reageren want als alles is opgebruikt zal Poetin zijn knopjes op zijn battle bord wel indrukken. En dan ziet de wereld er helemaal anders uit, en hebben ze allemaal één na één dubbel en dik gefaald.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  het enige goede wat ons kan overkomen is dat Poetin verdwijnt van het toneel.
 • Werner Van der Kelen

  2 maanden geleden
  Hij heeft zijn eigen doodvonnis getekend maar beseft het nog steeds niet
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Gino Denil, dat klopt en ze blijven maar claimen dat ‘het’ nog moet komen. Alsof ze nu bewust inhouden en gezichtsverlies gaan leiden. Ze verliezen massaal materiaal, manschappen en moreel. Dat is dan allemaal bewust? Rusland bewijst gewoon dat uw volk onderdrukken en een kwakkeleconomie rampzalig is voor oorlog. Hetzelfde geldt trouwens voor China… ik neem aan dat ze het spannend willen houden ofzoiets. Of de experten weten er gewoon niks van…
 1. Onderhandelingen met Washington zullen geen einde maken aan protesten in Iran, meent ayatollah Khamenei

  Onderhande­lin­gen met Washington zullen geen einde maken aan protesten in Iran, meent ayatollah Khamenei

  De protesten die nu al meer dan twee maanden aan de gang zijn in Iran zullen niet ten einde komen door onderhandelingen met de Verenigde Staten, volgens ayatollah Ali Khamenei. “Washington zal altijd meer eisen”, zo zegt de hoogste religieuze leider van Iran. De aanleiding voor de protesten was de dood van Mahsa Amini, die stierf na haar arrestatie door de zedenpolitie. Volgens Teheran worden de “rellen” aangemoedigd door het Westen, en in het bijzonder door de Verenigde Staten.