Archiefbeeld Vladimir Poetin
Volledig scherm
Archiefbeeld Vladimir Poetin © via REUTERS

Poetin tekent wet waardoor hij tot 2036 president kan blijven

De Russische president Vladimir Poetin heeft een wet ondertekend waardoor hij tot 2036 staatshoofd kan blijven als hij zich kandidaat stelt en wordt gekozen, meldt persbureau TASS. Zijn ambtstermijn loopt af in 2024, waarna de 68-jarige politicus nog twee keer presidentskandidaat kan zijn en twee termijnen van zes jaar kan dienen. 

20 reacties

 • Manten Kalle

  2 jaar geleden
  Hij werd tenminste verkozen. Hier spelen ze de baas ook als ze niet verkozen zijn.
 • JOHAN Goossens

  2 jaar geleden
  dit is pas iemand om voor op te passen ,langs de andere kant -wie doet het hem na keihard die kerel
 • Johan Van loocke

  2 jaar geleden
  "Beste president" ooit. Daarom dat er hier ook al aardig wat Russen wonen ?
 • philippe vandenbussche

  2 jaar geleden
  Goed man? Beste president ooit? Daarom dat hij zoveel gelovigen die niet zijn orthodoxe geloof volgen en niks misdaan hebben in den bak steken. Zelfde als zijn politieke tegenstanders. Die vliegen ook in de bak of kopje kleiner gemaakt. De koning van het noorden!! Dat is wat rusland is met zijn vriendjes...
 • Steven Nevets

  2 jaar geleden
  Eindelijk goed nieuws.
 1. Invloedrijk tijdschrift: “President Xi Jinping zegt dat hij China aan het voorbereiden is op oorlog”

  Invloed­rijk tijd­schrift: “President Xi Jinping zegt dat hij China aan het voorberei­den is op oorlog”

  De Chinese president Xi Jinping zegt dat hij zijn land aan het klaarmaken is voor oorlog. Dat meldt het invloedrijke Amerikaanse tijdschrift ‘Foreign Affairs’. Het thema dook deze maand op in vier verschillende toespraken van Xi tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Chinese parlement en zijn hoogste politieke adviesorgaan. “Durf te vechten”, zei hij onder meer aan zijn generaals.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.