AP
Volledig scherm
© AP

Poetin stuurt zijn kat naar klimaattop in Glasgow

De Russische president Vladimir Poetin zal niet aanwezig zijn op de klimaattop COP26 in Glasgow. Dat heeft het Kremlin woensdag bekendgemaakt. Dat benadrukte wel dat de klimaatzaak een "prioriteit" is voor Rusland.

11 reacties

 • luc Van Campenhout

  1 maand geleden
  Glasgow : enkel te bereiken met vliegtuig. Laat de orgie van energieverspilling en desinformatie beginnen met een diner van Foie gras en champagne . . . Om dan te eindigen met een beledigende niets zeggende conclusie, dat wij 2030 nieuwe "milieuvriendelijke" kerncentrales moeten hebben om doelstellingen te bereiken...
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Ze moeten niet vergaderen maar doen, zonder dat de prijzen stijgen door hun gereis met vliegtuigen.
 • Joel Vandermeeren

  1 maand geleden
  Tuurlijk groen wordt alleen gebruikt om er geld uit te kloppen. Minder mensen en meer verspreid op de aardbol zou beter zijn. De wereld heeft de mens niet nodig maar de mens heeft de wereld wel nodig die hiij voor nog geen 5% begrijpt. Vulkaanuitbarstingen kunnen ook volledige gebieden een plots ander klimaat geven maar daar zwijgt men i'de alle talen over.
 • jan beirlandt

  1 maand geleden
  De wereldleider die het niet zo begrijpt dat de opwarming van de aarde een feit is
 • paul van gele

  1 maand geleden
  Ik zou ook mijn kat sturen
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Ook in Zwitserland eerste mogelijke geval van omikronvariant ontdekt - Ursula von der Leyen: "Race tegen de klok tegen omikronvariant”
  84

  Ook in Zwitser­land eerste mogelijke geval van omikronva­ri­ant ontdekt - Ursula von der Leyen: "Race tegen de klok tegen omikronva­ri­ant”

  De wereld maakt zich zorgen om de nieuwe omikronvariant, die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika en ook in ons land werd aangetroffen. Die variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers al verstrengd. De ontwikkelingen van zondag 28 november helees je hier in ons liveblog.