Poetin stuurt nieuwe rekruten totaal onvoorbereid naar het front “als kanonnenvoer”

Het Russische leger zet in Oekraïne nieuwe rekruten in die maximaal twee trainingsdagen in de benen hebben of zelfs helemaal onvoorbereid op het slagveld komen. Volgens experten kunnen deze soldaten weinig bijdragen en worden ze op die manier louter gebruikt als kanonnenvoer.

28 reacties

 • jan boden

  4 maanden geleden
  Gelukkig kan Poetin daar eens smakelijk om lachen in zijn goed beveiligde bunker.
 • danny suenaert

  4 maanden geleden
  Het beste dat je als EU kan doen is deze mensen gewoon binnen laten zodat ze niet naar Oekraïne kunnen gaan. Poetin kan beslissen wat hij wil als je niet wilt vechten en de wapens neer legt is hij ook totaal machteloos.
 • Wim Wuytack

  4 maanden geleden
  Als het te heet wordt onder hun voeten gaan ze lopen. Het was toch hun grote tjaar ,hun grote Russische leger,maar nu dat ze naar het front worden gestuurd gaan ze lopen .
 • jos duriau

  4 maanden geleden
  Zo is Poetin ook begonnen met de Krim , referendum en dan vragen (?) die mensen de aanhechting met Rusland . Nu hetzelfde liedje . De vraag is waar stopt hij. Als Oekraine de aangehechte gebieden gaat proberen te heroveren, hun gebieden eigenlijk , kan Rusland zeggen dat ze aangevallen worden en enkel verdedigen .Poetin weet zeer goed dat de nato niet kan ingrijpen en zo kan hij verder gaan met Russische paspoorten uitdelen en daarna zeggen dat ze die mensen komen bevrijden Gans Oekraine wil hij
 • Peter Vergauwen

  4 maanden geleden
  Poutin waanzin ten top .
 1. Hoe Poetin nucleaire dreiging opvoert met de ‘salamitactiek’
  PREMIUM

  Hoe Poetin nucleaire dreiging opvoert met de ‘salamitac­tiek’

  Beetje bij beetje voert de Russische president Vladimir Poetin de nucleaire dreiging op. “Ik bluf niet”, zei hij enkele dagen geleden nog tijdens een toespraak. Blijft het toch bij bluf of gaat hij over tot actie? En hoe tactvol zijn ‘tactische’ kernwapens nu echt? Professor internationale politiek en expert in kernwapens Tom Sauer (UAntwerpen) geeft duiding. “Poetin wil ons wakker schudden. Tot alleen de laatste optie, het laatste stukje van de salami, overblijft.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.