Poetin stuurt nieuwe rekruten totaal onvoorbereid naar het front “als kanonnenvoer”

Het Russische leger zet in Oekraïne nieuwe rekruten in die maximaal twee trainingsdagen in de benen hebben of zelfs helemaal onvoorbereid op het slagveld komen. Volgens experten kunnen deze soldaten weinig bijdragen en worden ze op die manier louter gebruikt als kanonnenvoer.

28 reacties

 • jan boden

  4 maanden geleden
  Gelukkig kan Poetin daar eens smakelijk om lachen in zijn goed beveiligde bunker.
 • danny suenaert

  4 maanden geleden
  Het beste dat je als EU kan doen is deze mensen gewoon binnen laten zodat ze niet naar Oekraïne kunnen gaan. Poetin kan beslissen wat hij wil als je niet wilt vechten en de wapens neer legt is hij ook totaal machteloos.
 • Wim Wuytack

  4 maanden geleden
  Als het te heet wordt onder hun voeten gaan ze lopen. Het was toch hun grote tjaar ,hun grote Russische leger,maar nu dat ze naar het front worden gestuurd gaan ze lopen .
 • jos duriau

  4 maanden geleden
  Zo is Poetin ook begonnen met de Krim , referendum en dan vragen (?) die mensen de aanhechting met Rusland . Nu hetzelfde liedje . De vraag is waar stopt hij. Als Oekraine de aangehechte gebieden gaat proberen te heroveren, hun gebieden eigenlijk , kan Rusland zeggen dat ze aangevallen worden en enkel verdedigen .Poetin weet zeer goed dat de nato niet kan ingrijpen en zo kan hij verder gaan met Russische paspoorten uitdelen en daarna zeggen dat ze die mensen komen bevrijden Gans Oekraine wil hij
 • Peter Vergauwen

  4 maanden geleden
  Poutin waanzin ten top .