AFP
Volledig scherm
© AFP

Poetin reageert op film van Navalny over “zijn” paleis: “Niet van mij”

De Russische president Vladimir Poetin ontkent de beschuldigingen uit de video van criticus Alexey Navalny over zijn enorme privépaleis van het staatshoofd aan de Zwarte Zee. Dat deed hij vandaag in een online gesprek met studenten.

7 reacties

 • gust van langenhove

  2 jaar geleden
  Ik denk dat hij het zeer goed doet , vraag me af wie het beter zou doen .
 • Axel Italis

  2 jaar geleden
  Heeft het vruchtgebruik! Kenden we vroeger in België ook, toen kwam de fiscus...Nu is je beste keuze zonnepanelen, maar denk eraan die brengen enkel op als de zon NIET schijnt.
 • Karel Tichmann

  2 jaar geleden
  De Russische president, die notoir privé is, is ook geheimzinnig over zijn nettowaarde. Amazon-CEO Jeff Bezos is de regerend rijkste man ter wereld met een nettowaarde van ongeveer $ 131 miljard. De voormalige CEO van Hermitage Capital Management Bill Browder, schatte het nettowaarde van de Russische president Vladimir Poetin echter op $ 200 miljard.
 • Dirk Van den Bogaert

  2 jaar geleden
  Het zal toch van iemand moeten zijn en ik geloof niet dat je zomaar een lapje grond van 7.800 hectare koopt (of aanslaat) en er vervolgens zo'n optrekje opzet zonder dat iemand het merkt. Het feit dat iedereen die daar niets te zoeken heeft zo'n twee kilometer uit de kustlijn moet blijven doet me alleszins vermoeden dat de eigenaar zelf iets te vertellen heeft in Rusland of minstens één vriend heeft die zulks kan afdwingen.
 • marcel roten

  2 jaar geleden
  POETIN ook al niet over zijn eerste leugen gevallen zoals zij AMERIKAANSE vriend denk ik !