AFP
Volledig scherm
© AFP

Poetin reageert op film van Navalny over “zijn” paleis: “Niet van mij”

De Russische president Vladimir Poetin ontkent de beschuldigingen uit de video van criticus Alexey Navalny over zijn enorme privépaleis van het staatshoofd aan de Zwarte Zee. Dat deed hij vandaag in een online gesprek met studenten.

7 reacties

 • gust van langenhove

  8 maanden geleden
  Ik denk dat hij het zeer goed doet , vraag me af wie het beter zou doen .
 • Axel Italis

  8 maanden geleden
  Heeft het vruchtgebruik! Kenden we vroeger in België ook, toen kwam de fiscus...Nu is je beste keuze zonnepanelen, maar denk eraan die brengen enkel op als de zon NIET schijnt.
 • Karel Tichmann

  8 maanden geleden
  De Russische president, die notoir privé is, is ook geheimzinnig over zijn nettowaarde. Amazon-CEO Jeff Bezos is de regerend rijkste man ter wereld met een nettowaarde van ongeveer $ 131 miljard. De voormalige CEO van Hermitage Capital Management Bill Browder, schatte het nettowaarde van de Russische president Vladimir Poetin echter op $ 200 miljard.
 • Dirk Van den Bogaert

  8 maanden geleden
  Het zal toch van iemand moeten zijn en ik geloof niet dat je zomaar een lapje grond van 7.800 hectare koopt (of aanslaat) en er vervolgens zo'n optrekje opzet zonder dat iemand het merkt. Het feit dat iedereen die daar niets te zoeken heeft zo'n twee kilometer uit de kustlijn moet blijven doet me alleszins vermoeden dat de eigenaar zelf iets te vertellen heeft in Rusland of minstens één vriend heeft die zulks kan afdwingen.
 • marcel roten

  8 maanden geleden
  POETIN ook al niet over zijn eerste leugen gevallen zoals zij AMERIKAANSE vriend denk ik !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Dramatische introductie van neushoorns in Nederlands dierenpark: vrouwtje verdronken in waterpoel

  Dramati­sche introduc­tie van neushoorns in Nederlands dierenpark: vrouwtje verdronken in waterpoel

  De introductie van een neushoornmannetje in dierenpark Wildlands in het Nederlandse Emmen betekende een dramatisch einde voor één van de vrouwtjes van de zoo. Het dier verdronk donderdag bij een ongelukkige val in een waterpoel, na een vermoeiende achtervolging van het mannetje tijdens de eerste fysieke ontmoeting. Een tragisch ongeluk. Dierenarts Job Stumpel zag het voor zijn ogen gebeuren, maar kon niets doen. “Je voelt je zo machteloos”, zegt hij.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).