Poetin pocht over slagkracht Russische marine: “In staat om elke vijand klap toe te brengen”

325 jaar na de oprichting van de Russische marine heeft president Vladimir Poetin zondag op een parade in Sint-Petersburg de slagkracht van zijn zeemacht in de verf gezet. De Russische marine is anno 2021 in staat "om elke vijand onder water, op het water of in de lucht te detecteren en een onontkoombare klap toe te brengen, verzekerde Poetin.

23 reacties

 • Willem Janssens

  2 maanden geleden
  Kwestie van tijd voor WO III er komt. Er zitten er teveel in de lucht en op het water en er moet maar eens een "cowboy" de trekker in zijn handen hebben.
 • frans Venloo

  2 maanden geleden
  Dat hij eerst een zijn doden telt welke er dagelijk worden begraven door corona het is erger dan een oorlog welke bezig is . Zou daar beter aan werken
 • jef wouters

  2 maanden geleden
  rusland is een mooi land lekker eten vriendelijke mensen
 • Moehmena Rahous

  2 maanden geleden
  Waarom schrik hebben van Rusland? Nog geen 145 miljn inwoners! VS een 335 miljn en de EU een 445 miljn. Samen 800 miljn. Het is normaal dat hij de aandacht trekt met "kijk eens hoe sterk we zijn". Wij hebben die aandacht niet nodig omdat onze sterkte niet in vraag gesteld wordt.
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Poetin is nu eenmaal altijd een snoever geweest. Hij zou beter zijn eigen bevolking wat te eten geven.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).