Poetin kondigt gedeeltelijke militaire mobilisatie af en dreigt met inzet van “alle beschikbare middelen” tegen “nucleaire chantage” van het Westen: “Ik bluf niet”

De Russische president Vladimir Poetin heeft een gedeeltelijke militaire mobilisatie afgekondigd. Dat deed hij vanochtend in een vooraf opgenomen tv-toespraak, zijn eerste sinds de Russische invasie in Oekraïne. Poetin zei ook dat hij “alle middelen die ons ter beschikking staan” zou gebruiken en dat degenen die nucleaire chantage tegen Rusland proberen te gebruiken, zullen merken dat de rollen tegen hen kunnen worden omgekeerd. Hij zei uitdrukkelijk: “Ik bluf niet.”

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.