Poetin antwoordt op grappen regeringsleiders: “Als zij hun kleren uitdoen, zou het walgelijk zijn”

De Britse premier Boris Johnson en zijn Canadese tegenhanger Justin Trudeau hebben tijdens een vergadering van de driedaagse G7-top in de Alpen enkele grappen gemaakt over de Russische president. Poetin reageert nu op die uitspraken: “Ik weet niet hoe ze zich wilden uitkleden, tot aan de taille of onder de taille, maar ik denk dat het een walgelijk zicht zou zijn.”

60 reacties

 • ivan de ridder

  5 maanden geleden
  Wat een clown, als je je geroepen voelt om op zo'n uitdrukkingen te reageren ... Iemand met ietwat gratie zou hier niet eens op reageren, maar voor Poetin is het ongehoord dat aan zijn imago/zelfbeeld als 'half-god' geraakt zou worden. Onlangs ook snoeverig doen alsof hij liever hockey wou spelen dan met Macron in gesprek gaan. Mooi dat hij zijn prioriteiten op een rijtje heeft staan, zelfplezier weegt boven diplomatie. Wat een clown.
 • Paul De Grove

  5 maanden geleden
  Gevoel voor humor, enfin dan kunnen we toch eens lachen tussen alle ellende door,..
 • Danny De Graeve

  5 maanden geleden
  Jawadde, dit is het niveau geworden van onze "Wereldleiders" de dag van vandaag. Ik wou dat ik er nooit of te nooit getuige van kon zijn
 • RONNY PEETERS

  5 maanden geleden
  Of ze nu van het oosten of het westen komen, ze geven geen zier om hun bevolking. Het enige wat deze wereldvreemden interesseert is hoe kan ik mijn eigen gestolen rijkdom veilig stellen. Ze spelen wat stratego met levende pionnen om een gecreëerd slagveld. In de geschiedenis is het steeds zo geweest. Heel dit piramidesysteem zit in de hele wereld bij alle instanties ingebakken.
 • Tamsin Andersen

  5 maanden geleden
  Plezante bezigheid : grapjes over mekaar maken. Ze zijn mekaar waard, de kleutertjes.