Plots merken Poetins propagandisten gevolgen van sancties: “Alles wat we hebben, is westers”

De internationale sancties lijken hun effect niet te missen en dat dringt stilaan ook door bij de Russische propagandisten op de staatstelevisie, zoals blijkt uit het videofragment dat je hierboven kan bekijken. “Waarmee zullen we rijden? Waarmee gaan we bellen? Alles wat we hebben, is westers”, klinkt het verbijsterd.

64 reacties

 • Hubert Vandenberghe

  2 maanden geleden
  En Europa wordt nog harder getroffen door de sancties opgelegd aan Rusland en verder alles komt uit China in Europa. Ben benieuwd Holland men dit nog gaat volhouden
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Zelfs de correcte informatie over de oorlog in Oekraïne in Rusland komt uit het westen.
 • Geert Peeters

  2 maanden geleden
  @Christine: Waarom zou Putin kennis van economie moeten hebben? De kunst is je te laten omringen met de juiste mensen (=met de juiste kennis).
 • Benny De Keyzer

  2 maanden geleden
  Kunnen ze niet met een Lada rijden?
 • Gilbert De Meyer

  2 maanden geleden
  een feit is dat de russische bevolking heel flexibel is , en zich snel aanpast, de mensen die je op tv ziet zijn de rijken en industrieëlen die het moeilijk hebben omdat ze voor hun product afwerking westerse zaken nodig hebben. Maar wij Europeanen voelen inderdaad het ergste wat er gebeurd, ik woon in Hongarije daar voelen de mensen het dubbel zo hard nu EU de steun heeft gestopt maar de miljarden aan het niet Europese Oekraine geeft.
 1. Zelensky volhardt dat raket in Polen niet uit zijn land kwam: verliest Oekraïense president stilaan zijn geloofwaardigheid?
  PREMIUM

  Zelensky volhardt dat raket in Polen niet uit zijn land kwam: verliest Oekraïense president stilaan zijn geloofwaar­dig­heid?

  “Ik twijfel er niet aan: die raket was niet van ons.” Terwijl de voltallige NAVO verklaart dat het afweergeschut dat dinsdag in Polen neerkwam een verkeerd terechtgekomen Oekraïense raket was, blijft president Volodymyr Zelensky dat stellig ontkennen. Haalt hij hiermee zijn geloofwaardigheid onderuit? En verzuurt hij met deze uitspraak de relatie met het Westen? Professor David Criekemans (UAntwerpen) licht toe.