Larry Vososki, jarenlang de hoofdpiloot van de Epsteins privéjet.
Volledig scherm
PREMIUM
Larry Vososki, jarenlang de hoofdpiloot van de Epsteins privéjet. © AP

Piloot van privéjet Jeffrey Epstein getuigt op proces tegen Ghislaine Maxwell: “Trump, Clinton en prins Andrew vlogen mee met zijn ‘seksvliegtuig’”

“Een speeltuin voor seks”, zo wordt de Boeing 727 van de Amerikaanse miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein (66) genoemd. De piloot van de privéjet - die in de volksmond de ziekelijke bijnaam Lolita Express kreeg - getuigde gisteren op het proces tegen Epsteins rechterhand Ghislaine Maxwell (59) over zijn ervaringen. Zo zweert hij onder eed dat hij Donald Trump, Bill Clinton en de Britse prins Andrew tegenkwam op de privéjet van Epstein.

25 reacties

 • jan boden

  2 maanden geleden
  Ze zullen nu allemaal hun parachute wel opentrekken zeker.
 • Michael Aerts

  2 maanden geleden
  trump heeft echt niemand nodig om er hem bij te lappen... Nog één van die dingen waar hij de beste in is.
 • Bart Remaut

  2 maanden geleden
  Is het bewezen dat het zelfmoord was? Denk dat hij een handje geholpen is geweest, hij wist ook teveel en ging namen noemen.
 • GILBERT MEYNS

  2 maanden geleden
  we zouden eens de volledige waarheid moeten kennen ...
 • Henny van Gils

  2 maanden geleden
  Trump heeft zich al meermaals uitgesproken over dat hij zijn contact heeft gebroken met die Epstein zodra dat hij op de hoogte was van zijn praktijken destijds, Clinton daarentegen is nergens te bespeuren. En de manier waarop Epstein "zelfmoord" pleegde zegt genoeg.
 1. Belg in Oekraïne: "Aan de grens met Polen is het heel druk”
  Play

  Belg in Oekraïne: "Aan de grens met Polen is het heel druk”

  De spanning in Oekraïne loopt op. 100.000 Russische militairen zijn in de buurt van de grens. Amerikaanse militairen staan standby om, indien nodig, richting Oost-Europa te trekken. Vlaming Marc Verbruggen woont al vijf jaar in Lviv in Oekraïne, tegen de Poolse grens. “Het conflict speelt zich op dit moment af op 600 kilometer van hier”, vertelt hij. Maar Marc is wel op zijn hoede en staat klaar om te vertrekken. “De kleding ligt klaar en ook het eten staat klaar.”