REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Piepjonge pilote Zara (19) landt in Panama voor recordpoging ‘wereldsolovlucht’

FOTO'SDe piepjonge Belgisch-Britse pilote Zara Rutherford (19) is op dreef met haar wereldrecordpoging solo rond de wereld vliegen. Ze is maandag (lokale tijd) met haar slechts 325 kilogram wegend sportvliegtuigje Shark Ultralight geland in Panama (Midden-Amerika), bijna drie weken na haar vertrek vanaf de luchthaven van Wevelgem.

16 reacties

 • Els Martin

  1 maand geleden
  LEZ zones, emissie blablabla, en plots vinden ze een vliegtuig ok? Ik snap de prestatie heden ten dage niet...
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Dat is nu eens een prestatie om U tegen te zeggen. Wat een doorzettingsvermogen. Hopelijk haalt ze haar einddoel.
 • Paul Oosterlinck

  1 maand geleden
  dikke proficiat voor deze jonge pilote, full respect !
 • Patrick Peeters

  1 maand geleden
  Alleen maar bewondering voor. Veel succes gewenst!
 • ANNE-MRIE DE VROE

  1 maand geleden
  Respect, zo zie je maar jonge dames durven de wereld laten zien dat ze van aanpakken weten . Veel geluk op je tocht, chapeau.
 1. Dertiger die scholiere (16) om het leven bracht, wordt gehoord in de zaak Nicky Verstappen: Deed Jos Brech bekentenis aan Bekir E.?
  1

  Dertiger die scholiere (16) om het leven bracht, wordt gehoord in de zaak Nicky Verstappen: Deed Jos Brech bekentenis aan Bekir E.?

  Bekir E., de nu 34-jarige veroordeelde moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra (16) wordt vandaag gehoord in de zaak-Nicky Verstappen, de 11-jarige Nederlandse jongen die in 1998 dood werd gevonden aan een zomerkamp. Volgens Bekir E. heeft verdachte Jos Brech in de gevangenis tegen hem gezegd dat hij betrokken is bij de dood van de jongen. Brech houdt ook na zijn veroordeling zijn onschuld vol.