Flesjes met het Pfizer-vaccin.
Volledig scherm
Flesjes met het Pfizer-vaccin. © AFP

Pfizer wil tegen september definitieve goedkeuring voor coronavaccin in de VS

Het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap FDA zal normaal gezien tegen september het coronavaccin van Pfizer en BioNTech definitief goedkeuren. Dat meldt The New York Times vandaag. Volgens de krant, die bronnen dichtbij het dossier citeert, is de "officieuze datum" voor een volledige goedkeuring "rond Labor Day (op 6 september, red.) of vroeger".

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.