Viktor Medvedstsjoek is een "persoonlijke vriend" en is peetvader van Poetins jongste dochter.
Volledig scherm
Viktor Medvedstsjoek is een "persoonlijke vriend" en is peetvader van Poetins jongste dochter. © Reuters

Persoonlijke vriend van Poetin en peetvader van diens dochter opgepakt in Oekraïne

De leider van de Oekraïense oppositiepartij Oppositie Platform - Voor het Leven, Viktor Medvedtsjoek, is gearresteerd, zo heeft de Oekraïnse president Volodymyr Zelensky dinsdag op Telegram gemeld. Medvedtsjoek geldt als een zeer trouwe bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin. Hij is peetvader van diens jongste dochter. 

15 reacties

 • emiel wouters

  4 maanden geleden
  Ook een persoonlijke vriend kan je direct laten vallen, dat is de macht van het geld.
 • rita vdbergh

  4 maanden geleden
  Ze mogen al de familieleden van de Poetin en zijn vertrouwelingen die veilig en in grote luxe leven in Europa en de VS een rondleiding geven in de gebieden die Poetin aan het bombarderen is. Ze een dagje lijken laten begraven en slachtoffers verzorgen in de ziekenhuizen.
 • Marc Devuldere

  4 maanden geleden
  Er is maar één land dat die waanzin van Poetin kan stoppen en dat is China.
 • Freddy GODDAERT

  4 maanden geleden
  Poetin staat op nr 1,bij elke staatsveiligheid,en zei maar zeker,dat men daar mee bezig is,die moet weg zoveel is duidelijk.
 • Johnny chanet

  4 maanden geleden
  De onderdrukking in Rusland is zo groot dat men niet kan uitkomen voor zijn mening. Ik denk dat ze ondertussen wel weten wat er werkelijk aan de hand is.
 1. Polemiek in Italië over Russische "inmenging" bij aanstaande verkiezingen

  Polemiek in Italië over Russische "inmenging" bij aanstaande verkiezin­gen

  Een uitspraak van de voormalige Russische president Dmitri Medvedev, die de Europeanen donderdag opriep om hun "dwaze" regeringen te "straffen", heeft in Italië in volle kiescampagne tot controverse geleid. Italië heeft Oekraïne tot hiertoe, onder leiding van uittredend premier Mario Draghi, sinds het begin van de Russische invasie onvoorwaardelijk gesteund, onder meer door wapens en humanitaire hulp te leveren. Dat zou weleens kunnen veranderen indien de rechtse, meer Russisch gezinde coalitie, die in de peilingen voorop ligt, aan de macht komt bij de parlementsverkiezingen van 25 september.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.