Sanda Dia stierf in december 2018.
Volledig scherm
Sanda Dia stierf in december 2018. © rv

Persoonlijke info van Reuzegommers gelekt op het internet

Op een internetforum staan verschillende leden van de studentenvereniging Reuzegom vermeld met al hun gegevens. Ook de namen, telefoonnummers en e-mailadressen van hun ouders zijn gelekt. Het parket wil achttien leden van de studentenvereniging voor de rechtbank brengen voor hun rol in de dood van de ingenieursstudent Sanda Dia (20) in december 2018. De raadkamer moet daarover beslissen op 4 september. 

31 reacties

 • Dick DECOCK

  3 jaar geleden
  Heb die gasten dat zelf niet openbaar gemaakt om procedurefouten te kunnen inroepen.
 • paul maene

  3 jaar geleden
  Poging misschien om de rechtsgang te saboteren en aanklacht ongeldig te verklaren?
 • Carlo Verstappen

  3 jaar geleden
  Van het slachtoffer is alles geweten, zijn foto staat in elke krant en op internet. Waarom zouden de foto’s van de daders niet mogen gezien worden? Het zijn volwassenen die wisten waarmee ze bezig waren. Ze moeten ook maximaal gestraft worden, hier zijn geen excuses voor.
 • Marlene De Smedt

  3 jaar geleden
  Als wat allemaal over die doop geschreven werd klopt, dan begrijp ik niet dat er nog geen mensenrechtenorganisaties e.d. zich burgerlijke partij hebben gesteld.
 • Argus Vercauteren

  3 jaar geleden
  @patrick feyen: de zoon van de gouverneur was niet aanwezig op de doop (studeerde op dat moment in Parijs) en het is dan ook logisch dat hij niet vervolgd wordt voor deze feiten.