Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Personeel van Amerikaans uitvaartcentrum ontdekt dat vrouw (66) in bodybag nog leeft: “Ze was naar adem aan het happen”

In de Amerikaanse staat Iowa is een 66-jarige vrouw levend teruggevonden in een bodybag. De vrouw was verkeerdelijk dood verklaard door het medisch centrum voor alzheimerpatiënten waar ze verbleef. Ze werd in een lijkzak naar een crematorium gebracht, maar daar ontdekten medewerkers dat ze nog ademde. Het medisch centrum moet nu een boete van 10.000 dollar (ongeveer 9.100 euro) betalen.

  1. Exclusief interview met Oekraïense tophacker: “Het begon allemaal met onze ‘sofastrijders’. Die vielen vanuit hun zetel met hun laptop Russische websites aan”
    PREMIUM
    6

    Exclusief interview met Oekraïense tophacker: “Het begon allemaal met onze ‘sofastrij­ders’. Die vielen vanuit hun zetel met hun laptop Russische websites aan”

    Hij is één van die atypische strijders sinds de Russische inval in Oekraïne, Nikita Knysj. Ex-medewerker bij de Oekraïense inlichtendienst SBU en intussen aanvoerder van misschien wel het grootste cyberleger van Europa. We kunnen hem exclusief spreken over de virtuele strijd van het land. “Voor hackers gelden geen regels in oorlogstijd.”