Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

“Personeel Nederlandse gevangenis Zaanstad op dodenlijst voormalig Hells Angels-kopstuk”

In het Justitieel Complex Zaanstad in Nederland is een dodenlijst opgedoken met namen van medewerkers van de gevangenis. Dat meldt RTL Nieuws. De lijst zou zijn gevonden in de cel van voormalig Hells Angels-kopstuk Lysander de R., die daarna naar een andere gevangenis is overgeplaatst.

 1. Kerstmarkt in Düsseldorf vanmiddag ontruimd na “dreiging van buitenaf”, politie massaal aanwezig
  Duitsland

  Kerstmarkt in Düsseldorf vanmiddag ontruimd na “dreiging van buitenaf”, politie massaal aanwezig

  In Düsseldorf, in het westen van Duitsland, heeft de politie vanmiddag de kerstmarkt in het centrum van de stad ontruimd na een mogelijke dreiging. Alle aanwezigen moesten de markt omstreeks 15:00 uur verlaten en verschillende straten werden afgezet. Zwaarbewapende politieagenten waren in groten getale ter plaatse, vertelt een getuige aan onze redactie. Rond 18:00 uur werden de wegversperringen opgeheven, maar de kerstmarkt zal nog de hele avond gesloten blijven, meldt de ‘Rheinische Post’.
 2. Heldhaftige hond beschermt zijn schapenkudde en doodt maar liefst 8 coyotes
  4

  Heldhafti­ge hond beschermt zijn schapenkud­de en doodt maar liefst 8 coyotes

  En de prijs voor beste herdershond gaat naar... Casper! Casper is bijna twee jaar en woont in de Amerikaanse staat Georgia. Zijn dagtaak is het beschermen van een kudde schapen en dat doet hij wel heel erg goed. Een roedel coyotes, ook gekend als prairiehonden, probeerden de schapenkudde aan te vallen, maar dat was buiten de witte viervoeter gerekend. Eigenhandig doodde Casper maar liefst acht wilde coyotes.