Giuliani op een persconferentie van de Republikeinen eind november in Washington DC. Van afstand of mondmaskers was op het podium geen sprake.
Volledig scherm
Giuliani op een persconferentie van de Republikeinen eind november in Washington DC. Van afstand of mondmaskers was op het podium geen sprake. © REUTERS

Persconferentie hier, hoorzitting daar: politici maken zich zorgen over reisgedrag van Trumps advocaat die nu coronavirus blijkt te hebben

Het hele staatsparlement van de Amerikaanse staat Arizona sluit de komende week zijn deuren uit voorzorg nadat Donald Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani vorige week urenlang met tientallen Republikeinse afgevaardigden samenzat om het over de vermeende fraude bij de presidentsverkiezingen te hebben. Giuliani's reis- en contactgedrag van de voorbije weken baart politici zorgen, nu blijkt dat de 76-jarige advocaat in het ziekenhuis is opgenomen met Covid-19.

13 reacties

 • lars vandenberge

  4 maanden geleden
  Jaja Jacky Vanderplas, zo'n grote fraude dat ze zelfs niet met het kleinste beetje bewijsmateriaal in enige rechtszaak kunnen aanvoeren.  Zegt veel over deze "ooggetuigen".
 • Jacky Vanderplas

  4 maanden geleden
  Waarom zwijgen zij hier van al de fraude die in de usa op tv getoond zijn? De mensen die de fraude zaken aan het licht brachten doodsbedreigingen hebben gekregen tot zelfs hun kleine kinderen toe. Er zijn er zelfs moesten verhuizen voor hun eigen veiligheid. Wat ik schrijf komt niet van de media maar rechtsstreeks van ooggetuigen.
 • Guido Pintens

  4 maanden geleden
  als Trump binnen 4 jaar opnieuw een gooi doet naar het presidentschap, zullen er honderdenduizenden zijn die niet meer kunnen stemmen op de "beste president ooit". Die idioot promoot constant het niet dragen van beschermingsmiddelen, en zijn aanhang doet dat dan natuurlijk ook niet, gewoon omdat hij wéét hoe het zit met die pandemie. Zijn *persoonlijke* campagne in Georgia toonde nogmaals dat 99,99% geen mondmasker droeg. Hij heeft zeker en vast een massa doden op zijn geweten
 • Eric Van Haecht

  4 maanden geleden
  Het gedrag van Trump en zijn trawanten is bijna zo erg als crimineel gedrag , hoe kunt ge de cijfers negeren en doen of er niets aan de hand is buiten dat hij verkiezingen heeft verloren ,ik vind dat hij en zijn volgers aansprakelijk moet gesteld worden voor duizenden doden door covid -19 ,en voor rechtbank moet gedaagd worden door schuldig verzuim met aanstoken tot ongehoorzaamheid, met de dood tot gevolg.
 • Bart Dekort

  4 maanden geleden
  Ik stel voor om jobrotatie verplicht te maken, want het blijkt dat politici, advocaten, politie, rechters, ja zelfs hulpverleners naarmate ze een job langer uitoefenen, het contact met de eigenlijke bedoeling van hun beroep verliezen. Mensen die in het verleden overliepen van talent en brains beginnen domme dingen te doen en te zeggen. Zeker invloedrijke mensen worden slachtoffer van zichzelf en hun omgeving, en uiteindelijk zal hun bankrekening hen de zure laatste momenten niet besparen.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten