Giuliani op een persconferentie van de Republikeinen eind november in Washington DC. Van afstand of mondmaskers was op het podium geen sprake.
Volledig scherm
Giuliani op een persconferentie van de Republikeinen eind november in Washington DC. Van afstand of mondmaskers was op het podium geen sprake. © REUTERS

Persconferentie hier, hoorzitting daar: politici maken zich zorgen over reisgedrag van Trumps advocaat die nu coronavirus blijkt te hebben

Het hele staatsparlement van de Amerikaanse staat Arizona sluit de komende week zijn deuren uit voorzorg nadat Donald Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani vorige week urenlang met tientallen Republikeinse afgevaardigden samenzat om het over de vermeende fraude bij de presidentsverkiezingen te hebben. Giuliani's reis- en contactgedrag van de voorbije weken baart politici zorgen, nu blijkt dat de 76-jarige advocaat in het ziekenhuis is opgenomen met Covid-19.

13 reacties

 • lars vandenberge

  4 maanden geleden
  Jaja Jacky Vanderplas, zo'n grote fraude dat ze zelfs niet met het kleinste beetje bewijsmateriaal in enige rechtszaak kunnen aanvoeren.  Zegt veel over deze "ooggetuigen".
 • Jacky Vanderplas

  4 maanden geleden
  Waarom zwijgen zij hier van al de fraude die in de usa op tv getoond zijn? De mensen die de fraude zaken aan het licht brachten doodsbedreigingen hebben gekregen tot zelfs hun kleine kinderen toe. Er zijn er zelfs moesten verhuizen voor hun eigen veiligheid. Wat ik schrijf komt niet van de media maar rechtsstreeks van ooggetuigen.
 • Guido Pintens

  4 maanden geleden
  als Trump binnen 4 jaar opnieuw een gooi doet naar het presidentschap, zullen er honderdenduizenden zijn die niet meer kunnen stemmen op de "beste president ooit". Die idioot promoot constant het niet dragen van beschermingsmiddelen, en zijn aanhang doet dat dan natuurlijk ook niet, gewoon omdat hij wéét hoe het zit met die pandemie. Zijn *persoonlijke* campagne in Georgia toonde nogmaals dat 99,99% geen mondmasker droeg. Hij heeft zeker en vast een massa doden op zijn geweten
 • Eric Van Haecht

  4 maanden geleden
  Het gedrag van Trump en zijn trawanten is bijna zo erg als crimineel gedrag , hoe kunt ge de cijfers negeren en doen of er niets aan de hand is buiten dat hij verkiezingen heeft verloren ,ik vind dat hij en zijn volgers aansprakelijk moet gesteld worden voor duizenden doden door covid -19 ,en voor rechtbank moet gedaagd worden door schuldig verzuim met aanstoken tot ongehoorzaamheid, met de dood tot gevolg.
 • Bart Dekort

  4 maanden geleden
  Ik stel voor om jobrotatie verplicht te maken, want het blijkt dat politici, advocaten, politie, rechters, ja zelfs hulpverleners naarmate ze een job langer uitoefenen, het contact met de eigenlijke bedoeling van hun beroep verliezen. Mensen die in het verleden overliepen van talent en brains beginnen domme dingen te doen en te zeggen. Zeker invloedrijke mensen worden slachtoffer van zichzelf en hun omgeving, en uiteindelijk zal hun bankrekening hen de zure laatste momenten niet besparen.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Harry en Meghan delen kort eerbetoon aan overleden prins Philip: “Bedankt voor je diensten”
  Royalty

  Harry en Meghan delen kort eerbetoon aan overleden prins Philip: “Bedankt voor je diensten”

  Prins Harry (36) en Meghan Markle (36) hebben op de website van hun onderneming Archewell een kort eerbetoon gedeeld aan de vrijdag overleden prins Philip. De grootvader van de hertog van Sussex werd 99 jaar oud. Eerder schreven Britse media dat Harry een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk overweegt om de begrafenis van z’n opa bij te wonen. Of Meghan hem zal vergezellen is onduidelijk.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel