Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie UFO-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden.
Volledig scherm
Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie UFO-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden. © RV

Pentagon kondigt nieuwe groep aan om meldingen van UFO's te onderzoeken

Het Pentagon - het hoofdkwartier van het Amerikaanse ministerie van Defensie - laat weten dat ze werken aan een groep die meldingen van UFO’s (‘Unexplained Flying Objects’ of mysterieuze vliegende objecten) signaleert. De groep zal UFO’s in de buurt van gevoelige militaire gebieden onderzoeken. 

  1. Oekraïne slaat terug, diép in Rusland. Militair expert: “Dit is een escalatie van het conflict”
    PREMIUM

    Oekraïne slaat terug, diép in Rusland. Militair expert: “Dit is een escalatie van het conflict”

    De explosies die vandaag plaatsvonden op twee Russische luchtmachtbasissen laten vermoeden dat de Oekraïense strijdkrachten een manier hebben gevonden om Russische bommenwerpers uit te schakelen. Opvallend: beide Russische luchthavens liggen honderden kilometers van de grens met Oekraïne. Hoe geraakt Oekraïne zo ver? Waarom worden de aanvallen niet triomfantelijk opgeëist? En welke gevolgen heeft dit voor de oorlog? “Ja, dit is een escalatie, maar vergeet dat nucleaire verhaal”, zegt professor krijgskunde Luc De Vos.