Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie ufowaarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden.
Volledig scherm
Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie ufowaarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden. © RV

Pentagon gaat rapport publiceren met nooit eerder vrijgegeven ufomeldingen: “Hier hebben wij gewoon de technologie niet voor”

Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat op 1 juni een rapport publiceren met daarin nooit eerder vrijgegeven ufomeldingen. Dat heeft John Ratcliffe gezegd, de voormalige directeur van de nationale inlichtingendienst onder president Donald Trump. “Voor sommige van de dingen die we zagen, hebben wij gewoon de technologie niet”, zei hij op nieuwszender Fox News.

35 reacties

 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Die dingen zijn gewoon op een natuurlijke wijze te verklaren moeilijk soms vreemd maar echte UFO's dat is maar de vraag.
 • Michel Van Rossen

  2 maanden geleden
  Het bewijs dat er reeds buitenaardse wezens onze planeet bezochten, is het feit dat ze niet meer zijn teruggekeerd. Aldus Von Dänicken. Dit lijkt mij een redelijke veronderstelling, gezien de intelligentie die we hier bespeuren.
 • Lode Loyens

  2 maanden geleden
  gedrukte lucht en licht verplaatsing maakt het mogelijk duizelingwekkende snelheden te bereiken, zelfs in de ruimte. Waarom onze wetenschappers er tot nu toe niets mee gedaan hebben kan ik niet uitleggen. Of misschien hebben ze dat wel en dit zijn de resultaten ervan?
 • Daniel Corstjens

  2 maanden geleden
  Precies een aflevering van StarTrek hier! Al eens geteld hoeveel tijd en ergie je nodig hebt om een massa op licht snelheid te krijgen!
 • Christophe Moser

  2 maanden geleden
  Natuurlijk is er universeel leven in het heelal, wij zijn er toch ook allemaal in alle vormen en maten en dan spreek ik absoluut niet alleen over de mensen. Als ik trouwens ooit eens contact zou hebben dan ben ik de eerste om te vragen om me mee te nemen.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan