De Amerikaanse president Trump bij een bezoek aan de Amerikaans-Mexicaanse grens in Californië. Archieffoto.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Trump bij een bezoek aan de Amerikaans-Mexicaanse grens in Californië. Archieffoto. © AP

Pentagon deblokkeert 3,6 miljard dollar voor bouw van muur aan grens met Mexico

Het Pentagon heeft dinsdag 3,6 miljard dollar gedeblokkeerd om de bouw van een muur aan de grens met Mexico te financieren. Dat gebeurt op vraag van de Amerikaanse president Donald Trump.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. ‘Keep America Great!’: Trump gaat volop voor tweede termijn en schetst horrorbeeld van VS onder Democraten
  Verenigde Staten

  ‘Keep America Great!’: Trump gaat volop voor tweede termijn en schetst horror­beeld van VS onder Democraten

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft in Orlando, Florida officieel de aftrap gegeven voor zijn verkiezingscampagne met het oog op een tweede ambtstermijn. Trump haalde zoals gewoonlijk uit naar de Democraten en de 'fake news’ media. Echte beleidsvoorstellen kwamen er niet: de president schetste vooral een doembeeld onder het “radicale socialisme” van de Democraten. Zijn campagneslogan kreeg voor de verkiezingsrace van november 2020 wel een update: ‘Make America Great Again’ wordt voortaan ‘Keep America Great’.