Zeventien uur lang zat 's mans lid vast in een moersleutel.
Volledig scherm
Zeventien uur lang zat 's mans lid vast in een moersleutel. © Huanqiu.com

Penis vast in moersleutel? Tandarts biedt verlossing

Een Chinese man die met zijn penis vast zat in een moersleutel, kon niet door dokters geholpen worden. Dan werd de brandweer er bijgehaald, die na rijp beraad besloot dat het inzetten van de slijpschijf niet zo'n best idee was. Dan maar een tandarts opgetrommeld.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Braziliaanse gezondheidsminister legt 24 uur na vergadering met Britse premier Johnson positieve coronatest af

  Braziliaan­se gezond­heids­mi­nis­ter legt 24 uur na vergade­ring met Britse premier Johnson positieve coronatest af

  De Braziliaanse minister van Gezondheid, Marcelo Queiroga, heeft 24 uur na een ontmoeting met de Britse premier Boris Johnson positief getest op het coronavirus. De 55-jarige Queiroga, die in nauw contact kwam met Johnson en andere Britse functionarissen tijdens de VN-top in New York, zal zich nu isoleren. Brazilië moet bovendien afzien van de rest van de VN-bijeenkomst, aangezien het reeds de tweede besmetting binnen de delegatie is.