AP
Volledig scherm
© AP

"Pedo-eiland", waar de staat Washington zijn gevaarlijkste seksdelinquenten onderbrengt

McNeil Island ligt in de staat Washington, in het noord-westen van de VS. Het eiland diende decennialang als gevangenis, maar sinds 2011 is het de plaats waar Washington zijn gevaarlijkste pedofielen en verkrachters huisvest. Ook al hebben die hun celstraf al elders uitgezeten. Vice News ging er op bezoek.

13 reacties

 • krindl

  5 jaar geleden
  dat zou overal moeten….een gevangenis op een eiland en de bewakers aan de buitenkant vd muren….en dan ook geen ferry om de 2 uur, die teveel vervuiling meebrengt…enkel om bewakers naar huis te brengen en naar t werk, das meer dan genoeg !!!
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Het is ongehoord om Kinderen en de rest van de bevolking het risico te laten lopen dat zulke Mannen terug hervallen ?? We moeten ze een tweede kans geven ? Waarom ? allemaal weten ze dat 80% hervalt en opnieuw feiten plegen ? En nog iets niet iedereen die zelf ooit misbruikt is gaat ook misbruiken dus het ligt echt aan de persoon zelf en niet aan wat hij zelf heeft moeten ondergaan ! Dat zijn uitvluchten van criminelen om zich zelf goed te praten !
 • danny meulders

  5 jaar geleden
  Goed van Trump dat hij dergelijke zaken laat verder duren, wij zitten met een hoop onbekwame die alleen maar praten over mensenrechten van de daders wat de slachtoffers moeten doorstaan de rest van hun leven of de nabestaanden dat is bijzaak voor Justitie en boekhouder Koen
 • salih gungormus

  5 jaar geleden
  Voor belgie heb je meerdere eilanden nodig.. genoeg pedos hier in deze land..
 • Jan Vannuffelen

  5 jaar geleden
  Dat moest hier ook bestaan , de rechten van deze wegen niet op tegen het risico dat er weer slachtoffers vallen .De aard van het beestje zal met een of andere therapie niet veranderen , wie zoiets geloofd kan men alles wijsmaken .
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.