EPA
Volledig scherm
© EPA

Pechdag voor luchthaven Düsseldorf: bagagesysteem valt uit, pier ontruimd nadat reizigers door nooddeur binnenkomen

Op de luchthaven van Düsseldorf is vanmiddag een pier ontruimd omdat verscheidene reizigers door een nooddeur naar binnen waren gekomen. Volgens de luchthavenautoriteiten werden zo'n duizend passagiers naar buiten gedirigeerd om opnieuw te worden gecontroleerd door de bewaking. Onder hen ook de mensen die al in vliegtuigen zaten waarvoor het boarden nog bezig was.

0 reacties

 1. Vijf dagen na vertrek op Zaventem wachten Willy en Diane nog op bagage in Corsica: “Noodgedwongen wat kleding gekocht”

  Vijf dagen na vertrek op Zaventem wachten Willy en Diane nog op bagage in Corsica: “Noodge­dwon­gen wat kleding gekocht”

  Vijf dagen nadat Willy Ribus en Diane Poels uit Elewijt op de luchthaven van Zaventem op het vliegtuig naar Corsica stapten, wachten ze vandaag nog steeds op hun valiezen. Die zijn ondertussen wel onderweg naar het Franse eiland. Niet met het vliegtuig, maar met… een vrachtwagen en een boot. “Omdat we hier zonder valies zitten, hebben we noodgedwongen wat goedkope kledij gekocht”, klinkt het.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid