Aartsbisschop Paul Gallagher, de 'minister van Buitenlandse Zaken' van het Vaticaan, is in Wit-Rusland en had al een ontmoeting met de Wit-Russische minister van Buitenlandse Zaken Vladimir Makei.
Volledig scherm
Aartsbisschop Paul Gallagher, de 'minister van Buitenlandse Zaken' van het Vaticaan, is in Wit-Rusland en had al een ontmoeting met de Wit-Russische minister van Buitenlandse Zaken Vladimir Makei. © via REUTERS

Paus Franciscus stuurt belangrijke diplomaat naar Wit-Rusland

Paus Franciscus heeft aartsbisschop Paul Gallagher vrijdag naar Wit-Rusland gestuurd. Gallagher, die beschouwd wordt als de belangrijkste diplomaat van het Vaticaan, wil namens de paus zijn steun uitdrukken voor het Wit-Russische volk en de plaatselijke katholieke kerk. Dat meldt het Vaticaan.

0 reacties

 1. Pil blijkt placebo, tientallen vrouwen in Chili ongewenst zwanger: “Hoe moet ik alle rekeningen nu blijven betalen?”
  3

  Pil blijkt placebo, tientallen vrouwen in Chili ongewenst zwanger: “Hoe moet ik alle rekeningen nu blijven betalen?”

  In Chili zijn tientallen vrouwen na een pijnlijke vergissing ongewenst zwanger geworden. De pil die ze slikten, bleek een placebo te zijn. Het laboratorium dat Anulette produceerde, had per ongeluk die valse exemplaren in omloop gebracht. Ook de overheid speelde echter een bedenkelijke rol, weet tijdschrift VICE. Abortus is in het land verboden, de dames hadden dus geen enkele uitweg meer.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie