Renault
Volledig scherm
© Renault

Paus Franciscus gaat met nieuwe pausmobiel een stapje terug

Paus Franciscus heeft van Renault een exclusieve Dacia cadeau gekregen. De Dacia Duster, een van de goedkoopste modellen die Renault maakt, is speciaal beveiligd en aangepast aan de wensen en plichten van de paus. Zo heeft deze pausmobiel een glazen uitbouw op het dak.

6 reacties

 • Bibi Van Keer

  1 jaar geleden
  Geen elektrische. Ze hadden De Lijn gevraagd om de geschikte locatie te zoeken voor een laadpaal...
 • Marc Spandel

  1 jaar geleden
  De paus is dus even slim als ik. :) Een goedkope sterke Dacia zonder al die nutteloze en dure 'luxe', Euronorm 6, laag verbruik, veel ruimte en andere voordelen die je in een auto die 3 keer zoveel kost niet kan vinden.
 • Patrick Gorra

  1 jaar geleden
  electrisch, hoop ik .....
 • Kurt Bourdeaux

  1 jaar geleden
  Dat komt er van als je een gekregen Lambo verkoopt. Van mij zou ie niets krijgen, zelfs geen Dacia. Geld genoeg. Gewone mensen krijgen niets.
 • Bart Vrancken

  1 jaar geleden
  Elektrisch ? Zo neen , dan wil ik er één ! Misschien dat Renault dit in serie wil produceren zodat wij ook veilig door Brussel , Antwerpen , Charleroi , Borgerhout, ... kunnen rijden want je zal maar een granaat tegenkomen... Wat gebeurde er met de G-klasse ?
 1. Kort lontje en geobsedeerd door details: zo is het leven in het Witte Huis onder president Biden
  48

  Kort lontje en geobse­deerd door details: zo is het leven in het Witte Huis onder president Biden

  Hij ziet eruit als een vriendelijke grootvader, gedecideerd en met een immer brede smile. Maar achter de schermen zou de Amerikaanse president Joe Biden (78) ook een heel andere kant hebben. Dat ontdekte de krant The New York Times, die met tientallen huidige en voormalige medewerkers sprak. Zij omschrijven Biden als iemand die geobsedeerd is door details, waardoor beslissingen soms erg lang op zich laten wachten. En een man met een kort lontje.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"