Bij de man werd maar liefst 50.000 euro gevonden waarvan hij de herkomst niet kon verklaren.
Volledig scherm
Bij de man werd maar liefst 50.000 euro gevonden waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. © RV

Patserig gedrag tegen politieagenten komt verdachte duur te staan

De politie heeft dinsdag een 28-jarige man uit het Zeeuwse Lamswaarde aangehouden op verdenking van witwassen. Hij had eind vorig jaar de aandacht getrokken door tegenover agenten op te scheppen over zijn dure horloge. De man had gezegd dat zijn horloge duurder was dan het jaarsalaris van de agenten. Daarop begon de politie een onderzoek naar de man.

2 reacties

 • stefan crama

  1 jaar geleden
  dat ze zulke controles ook eens uitvoeren bij steuntrekkers die rondrijden met wagens van 30 000 € . En dat zijn er een hele hoop.
 • Filiep Lapeire

  1 jaar geleden
  Voor €50.000 in den bak, hoeveel bak voor € 1.000.000 als je in de politiek zit? ra ra ra.
 1. Vader van 18-jarige schutter reageert op dramatische schietpartij in Texas: “Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten”

  Vader van 18-jarige schutter reageert op dramati­sche schietpar­tij in Texas: “Hij had mij beter doodgescho­ten in plaats van een bloedbad aan te richten”

  De vader van de 18-jarige schutter Salvador Ramos, die dinsdag 21 mensen – onder wie 19 kinderen – doodschoot op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas, heeft voor het eerst gereageerd op de wrede daad van zijn zoon. “Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten”, aldus de 42-jarige Salvador Ramos senior. De man had naar eigen zeggen nooit verwacht dat zijn zoon zo’n gewelddadige misdaad zou plegen. “Ik wil dat de wereld weet hoeveel spijt ik heb van wat mijn zoon heeft gedaan”, vertelt Ramos in een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite ‘The Daily Beast’.