Het vliegtuig vloog meteen in brand toen het de grond raakte, waarop iedereen in paniek een uitweg zocht.
Volledig scherm
Het vliegtuig vloog meteen in brand toen het de grond raakte, waarop iedereen in paniek een uitweg zocht. © RV

Passagiers filmen noodlanding en ontsnapping uit brandend vliegtuig

Passagiers hebben het moment dat ze uit een gecrasht vliegtuig in Miami ontsnappen gefilmd. Op andere beelden is te zien hoe het vliegtuig een noodlanding maakt. De passagiers zijn duidelijk opgelucht wanneer blijkt dat die gelukt is. Er barst een spontaan applaus uit. Op dat moment stond het vliegtuig al in brand. 

2 reacties

 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat passagiers toch nog hun trolleys meenemen? Dit hadden de stewardessen moeten tegenhouden. Mensen zijn toch egoïsten, ze houden mensen op met hun trolleys en denken zolang ik er maar uit geraak met trolley.
 • Gunther Daman

  2 maanden geleden
  En velen pakken toch hun trolley mee, terwijl in alle instructiefilmpjes wordt gezegd dat je dit niet mag doen! Dit zorgt voor vertraging bij het ontsnappen, en risico op verwondingen (je zal maar eens zo'n trolley in je nek krijgen op die noodglijbaan).
 1. Giuseppe (84) sterft van honger en dorst na val, maar wordt pas 15 dagen later op straat gevonden
  5

  Giuseppe (84) sterft van honger en dorst na val, maar wordt pas 15 dagen later op straat gevonden

  Het is een hartverscheurend levenseinde voor Giuseppe Petricca. De 84-jarige Italiaanse man stierf vermoedelijk van de honger en dorst, terwijl hij minstens vijftien dagen op straat moet hebben gelegen, op minder dan honderd stappen van zijn huis. De man had geen mobiele telefoon en woonde afgelegen in Tivoli, 20 km ten oosten van Rome. Zijn lichaam werd uiteindelijk in verregaande staat van ontbinding aangetroffen.
 2. Familie van Gabby Petito eist schadevergoeding van 50 miljoen dollar: “Agenten hebben gefaald om haar te beschermen”

  Familie van Gabby Petito eist schadever­goe­ding van 50 miljoen dollar: “Agenten hebben gefaald om haar te beschermen”

  De familie van de vermoorde Gabby Petito (22) heeft maandag aangekondigd dat ze een schadeclaim indient tegen de politie van Moab en lokale overheidinstanties in de Amerikaanse staat Utah. Volgens de nabestaanden hadden agenten de dood van het meisje kunnen voorkomen door daadkrachtiger op te treden bij een eerdere interventie. De familie eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar (49 miljoen euro).