Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Pasgeboren baby dood teruggevonden op straat in Frankrijk

In de Franse gemeente Pierrefitte-sur-Seine, in de noordelijke provincie Seine-Saint-Denis, is vanochtend een pasgeboren baby dood op straat aangetroffen. Dat heeft het parket van Bobigny bekendgemaakt.

 1. Ook Japan beperkt export hoogwaardige chiptechnologie

  Ook Japan beperkt export hoogwaardi­ge chiptechno­lo­gie

  Japan legt de export van technologie voor de productie van chips verder aan banden. Zo'n tien bedrijven uit het Aziatische land hebben voortaan een vergunning nodig om hun meest geavanceerde producten te exporteren. De beslissing volgt op druk van de Verenigde Staten om de modernste halfgeleidertechnologie niet langer aan China te verkopen, maar minister van Handel Yasutoshi Nishimura ontkende dat de beslissing in samenspraak met de Amerikanen is genomen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.