Rechtbanktekening van de Nederlandse garagist Pascal P. (47), hoofdverdachte in de misbruikzaak.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van de Nederlandse garagist Pascal P. (47), hoofdverdachte in de misbruikzaak. © ANP

Pascal P. die stiefdochters uitleende aan Belgische parenclubs, riskeert zes jaar cel en 'internering’

Zeeuws-VlaanderenTegen Nederlander Pascal P. (47) eist de officier van justitie zes jaar cel plus tbs (terbeschikkingstelling van de regering, ‘internering’) met dwangverpleging. De garagist wordt ervan verdacht jarenlang meerdere minderjarige meisjes te hebben misbruikt, onder wie zijn twee stiefdochters. Ze belandden onder meer in Vlaamse parenclubs. 

1 reactie

 • Ward Berden

  1 jaar geleden
  Maximum 6 jaar? Dat is alles? Zelfs voor de maximumstraf komt die dus na 4 jaar vrij?Eerder al veroordeeld, zelf meisjes verkracht en zijn minderjarige stiefdochters 11 jaar lang laten verkrachten en dat is echt de maximumstraf?
 1. Britse en Russische ministers van Defensie plannen ontmoeting over Oekraïne, VS sturen militaire hulp naar Oekraïne
  Update

  Britse en Russische ministers van Defensie plannen ontmoeting over Oekraïne, VS sturen militaire hulp naar Oekraïne

  De Russische minister van Defensie Sergej Shoigu en zijn Britse ambtgenoot Ben Wallace zullen in Moskou overleg plegen over de Oekraïense crisis. Dat heeft een medewerker van het Britse ministerie zaterdag meegedeeld. Intussen hebben de Verenigde Staten in de nacht van vrijdag op zaterdag militair hulpmaterieel naar Oekraïne gestuurd. Duitsland is niet van plan wapens te leveren, wel zal er een veldhospitaal worden geleverd.
 1. Minderjarige meisjes elf jaar lang misbruikt in vakantiepark en parenclubs: “Jullie hebben me verkocht als een stuk speelgoed”
  PREMIUM

  Minderjari­ge meisjes elf jaar lang misbruikt in vakantie­park en parenclubs: “Jullie hebben me verkocht als een stuk speelgoed”

  Minderjarige dochters die gedrogeerd werden, een ‘gezinsuitstap’ naar een parenclub in Oost-Vlaanderen en seks tegen betaling met andere mannen op snelwegparkings. Het was een dag vol gruwelijke feiten en emoties in de zedenzaak van Waterlandkerkje, waarvoor de Nederlandse garagist Pascal P. (47) en zijn vriendin Tanja D.(44) terechtstonden. “Onze jeugd is door jullie afgepakt”, getuigen de 14- en 19-jarige dochters.