EPA
Volledig scherm
© EPA

“Parler waarschuwde FBI veelvuldig voor bestorming Capitool”

Twitter-alternatief Parler zegt dat het de FBI in de weken voor de bestorming van het Capitool afgelopen januari meer dan vijftig keer heeft gewaarschuwd over gewelddadige content op het platform. Er zou onder meer zijn gewaarschuwd voor specifieke dreigingen richting het Amerikaanse parlementsgebouw. Dat schrijft Parler vandaag in een brief aan Carolyn Maloney, de Democratische vertegenwoordiger van het Huis van Afgevaardigden uit de staat New York.

2 reacties

 • kris minten

  2 jaar geleden
  Beste J. Marston, er is niets aan de hand zolang het mijn buur is die zijn mening geeft via de omheining of in het café. Het moment dat je via sociale media Apps je haat gaat spuien bereik je meer dan die 5 of 10 tooghangers. Indien je de mogelijkheid krijgt om miljoenen lezers te bereiken wordt het al veel gevaarlijker.
 • John Marston

  2 jaar geleden
  Google, Apple en Amazon. Zij bepalen wat je te horen en te zien krijgt. Vrije meningsuiting bestaat enkel nog uit 1 richting.
 1. Trein met honderden passagiers ontspoord in Nederlands-Limburg, geen gewonden

  Trein met honderden passagiers ontspoord in Nederlands-Lim­burg, geen gewonden

  Tussen het Nederlands-Limburgse Weert en Haelen is in de nacht van zaterdag op zondag een intercity met aan boord honderden passagiers ontspoord. Een woordvoerder van de brandweer meldt dat er geen gewonden zijn gevallen. De Nederlandse Spoorwegen (NS) liet weten dat de reizigers met een vervangende trein naar het nabijgelegen Roermond zijn gebracht. De oorzaak van de ontsporing was een aanrijding met een spoorstaaf.