Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Singapore
Volledig scherm
Singapore © Getty Images/iStockphoto

Parijs, Singapore en Hongkong zijn duurste steden ter wereld

Singapore voerde vorig jaar al het lijstje aan van de duurste steden ter wereld. Dit jaar prijkt de Aziatische stad alweer op de eerste plaats, maar deze keer deelt ze die met nog twee andere metropolen: Parijs en Hongkong. Dat blijkt uit de resultaten van een jaarlijkse studie van de Economist Intelligence Unit. Het is de eerste keer in 30 jaar dat drie steden samen de eerste plaats bekleden.

1 reactie

 • Jan vanderwallen

  3 jaar geleden
  Duur is het er wel, maar voor hoelang. Veilig is het er in geen geval.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.