Jackie Armstrong.
Volledig scherm
Jackie Armstrong. © Facebook

Paniek in circustent in Hyde Park na val acrobate van 3,5 meter hoogte

De 35-jarige acrobate Jackie Armstrong gleed plots uit haar harnas op Winter Wonderland in het Londense Hyde Park. “Het was vreselijk”, zei een getuige aan de Britse tabloid The Sun. “Ik dacht dat het deel uitmaakte van de act maar toen ze niet meer rechtkwam, wist ik dat er iets mis was.”

1 reactie

 • Jo Debacker

  2 jaar geleden
  Vreselijk, heb zelf zoiets van dichtbij gezien een goeie 35 jaar geleden in een circus in Brussel. "Spiderman" kroop tot in de nok van de tent, sprong, en wou op een soort kussen landen… hij viel er net naast. Wij zaten helemaal vooraan en hoorden hem al roepen toen hij net gesprongen had. Ik zie dat vandaag nog steeds voor mijn ogen gebeuren en verstijf als ik iemand op een hoogte zie staan. Hopelijk zal deze artieste het wél halen, sterkte!
 1. Deze week in 1932: Amelia Earhart begint als eerste vrouw ooit aan solovlucht over Atlantische oceaan, vijf jaar later verdwijnt ze mysterieus tijdens recordvlucht rond de wereld

  Deze week in 1932: Amelia Earhart begint als eerste vrouw ooit aan solovlucht over Atlanti­sche oceaan, vijf jaar later verdwijnt ze mysterieus tijdens record­vlucht rond de wereld

  Amelia Earhart was in 1932 de eerste vrouwelijke piloot die in haar eentje de Atlantische Oceaan overvloog, vijf jaar na Charles Lindbergh. Ze begon haar trip op 20 mei 1932, deze week exact 90 jaar geleden. In 1937 waagde ze zich, samen met navigator Fred Noonan, aan een recordvlucht van 47.000 km rond de wereld. Het liep mis en beiden verdwenen in nooit opgehelderde omstandigheden.
 2. Omstreden Belgische manager verlaat Russische oliegigant Rosneft

  Omstreden Belgische manager verlaat Russische oliegigant Rosneft

  Na het vertrek van de voormalige Duitse bondskanselier Gerhard Schröder uit de raad van toezicht, wordt het Russische staatsoliebedrijf Rosneft geconfronteerd met een leegloop van buitenlandse managers. Vijf buitenlandse managers met de rang van vicepresident, afkomstig uit België, Frankrijk, Ierland, Kroatië en Oezbekistan, hebben al ontslag genomen. Dat meldt het persbureau Reuters op basis van bronnen. De Belgische manager in kwestie is Didier Casimiro, schrijft ‘De Tijd’.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.