Jackie Armstrong.
Volledig scherm
Jackie Armstrong. © Facebook

Paniek in circustent in Hyde Park na val acrobate van 3,5 meter hoogte

De 35-jarige acrobate Jackie Armstrong gleed plots uit haar harnas op Winter Wonderland in het Londense Hyde Park. “Het was vreselijk”, zei een getuige aan de Britse tabloid The Sun. “Ik dacht dat het deel uitmaakte van de act maar toen ze niet meer rechtkwam, wist ik dat er iets mis was.”

1 reactie

 • Jo Debacker

  1 jaar geleden
  Vreselijk, heb zelf zoiets van dichtbij gezien een goeie 35 jaar geleden in een circus in Brussel. "Spiderman" kroop tot in de nok van de tent, sprong, en wou op een soort kussen landen… hij viel er net naast. Wij zaten helemaal vooraan en hoorden hem al roepen toen hij net gesprongen had. Ik zie dat vandaag nog steeds voor mijn ogen gebeuren en verstijf als ik iemand op een hoogte zie staan. Hopelijk zal deze artieste het wél halen, sterkte!
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Britse premier Johnson verontschuldigt zich voor geweld in Noord-Ierland in 1971
  1

  Britse premier Johnson veront­schul­digt zich voor geweld in Noord-Ier­land in 1971

  Zo'n vijftig jaar nadat tien mensen de dood vonden in Ballymurphy, in het Noord-Ierland-conflict, heeft de Britse premier Boris Johnson wich woensdag in naam van de Britse regering voor de gebeurtenissen verontschuldigd. Dat deed hij in een telefoongesprek met de Noord-Ierse leiders. De Britse regering wil zich volgens premier Johnson inzetten voor verzoening en vooruitgang in het Noord-Ierse vredesproces. Dat blijkt uit een verklaring vanuit Downing Street.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas