REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pakistan veroordeelt mannen ter dood die vrouw verkrachtten in bijzijn van kinderen

Een Pakistaanse rechtbank heeft twee mannen veroordeeld voor de verkrachting van een moeder in het bijzijn van haar jonge kinderen, een misdaad die het land schokte en protesten uitlokte.

8 reacties

 • Linda Heintjens

  3 maanden geleden
  In die landen is dat een druppel op een hete plaat. Ze konden niets anders, de druk was te groot! We zijn er nog niet! Vrouwen en kinderen lijden nog steeds!
 • Annie Vancauteren

  6 maanden geleden
  Wij hebben toch geluk. Hier wordt de vrijheid verkracht. Enkele experts hebben recht op spreken. De rest zijn kwakzalvers.
 • Nadia Seys

  6 maanden geleden
  Dat is nog is een goed idee voor de verkrachters over de hele wereld
 • Marc Vingerhoets

  6 maanden geleden
  Zo moet dat.
 • melissa somay

  6 maanden geleden
  Eindelijk gerechtigheid
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).