REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pakistan ontbiedt Amerikaanse ambassadeur na dreigende tweet van Trump

BuitenlandPakistan heeft gisteren in Islamabad de Amerikaanse ambassadeur op het matje geroepen, zo heeft een Amerikaanse woordvoerder bekendgemaakt. Het gaat om een zeldzame daad van wantrouwen nadat de Amerikaanse president Donald Trump ermee had gedreigd zijn financiële steun stop te zetten. Hij vindt dat het Aziatische land onvoldoende doet in de strijd tegen het terrorisme.

8 reacties

 • Frank Lateur

  5 jaar geleden
  Hij steekt zelf ook genoeg belastinggeld in zijn zak met zijn rijke vriendjes! Amerca first but First me!
 • Jan Maarten

  5 jaar geleden
  Straks zit Trump alleen nog eenzaam achter zijn "muren".
 • frans Venloo

  5 jaar geleden
  Gelijk heeft hij hier geeft men maar belastinggeld uit alsof alsof er te veel is zonder enige controle . Truimp gaat er de klip op zetten . Amerika first is zijn leuze .
 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  Laat Pakistan zelf zijn rotzooi opkuisen.
 • victor vandesande

  5 jaar geleden
  bewijst nog maar eens dat Trumpje een olifant in een porceleinwinkel is... Gewoon lomp.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.