Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Getty Images

OVERZICHT. Van volledige lockdown tot versoepelingen die doen dromen: zo staat jouw favoriete vakantieland ervoor

Sinds het reisverbod is opgeheven, koesteren velen weer de hoop om naar hun favoriete bestemming te reizen. De coronasituatie in de vakantielanden verschilt danig. Daar waar sommige bestemmingen weer een strenge lockdown afkondigen, schuiven andere landen al een datum naar voor om weer voluit toeristen te ontvangen. Wat is waar allemaal mogelijk? En welke regels gelden er? We zetten alle nieuwste ontwikkelingen op een rij. 

11 reacties

 • pascale pierard

  1 jaar geleden
  Dirk Dufour denkt blijkbaar alleen aan strandvakantie. Er zijn ook andere bestemmingen, die alleen tot september bereikbaar zijn -bergen en poolgebieden-, bestemmingen die ook veel veiliger zijn. En niet iedereen kan vakantie nemen wanneer hij/zij wil. Of misschien iedereen tegelijk?
 • Anja Termote

  1 jaar geleden
  Voor alle duidelijkheid. Vele regio's zijn geel gekleurd in Italië (niet alleen provincia) maar per provincie in je regio zijn er wel nog tal van rode spots. Niet zo evident als het lijkt. Hopelijk houdt iedereen , ook toerisme, zich aan de regels.
 • Luc Verhaegen

  1 jaar geleden
  Zal geen eurocent opmaken hier
 • Dirk D'hont

  1 jaar geleden
  Toevallig worden veel regio’s plots geel...
 • Dirk Dufour

  1 jaar geleden
  Blijkbaar zijn er mensen die het niet beseffen hoe ziek je ervan kan worden ,is het nu zo erg om later op het jaar met vakantie te gaan als iedereen gevaccineerd is. Huidkanker kan je hier ook oplopen hoef je niet voor naar zonnige oorden te reizen en je medemens in gevaar brengen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.