Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

OVERZICHT. Duitsland en Oostenrijk heropenen nachtclubs, in deze Europese landen is coronaproof dansen binnenkort ook weer toegelaten

De coronapandemie heeft het uitgaansleven het afgelopen anderhalfjaar genadeloos een halt toegeroepen. In ons land blijven de nachtclubs en discotheken voorlopig nog gesloten. Nu de besmettingscijfers in een aantal Europese landen echter langzaam maar zeker lijken te dalen, openen de eerste nachtclubs weer hun deuren. In sommige landen kunnen liefhebbers van het nachtleven de bloemetjes bijgevolg weer buitenzetten. Een overzicht. 

2 reacties

 • Kristof Degros

  3 maanden geleden
  Coronaproof ... Dat kan niet, als er 1 iemand aanwezig is kan deze de hele zaal aansteken. En zo een test is maar 75% maximaal. Dus het kan nog altijd. En dan is er nog het feit, dat je negatief test en pas uurtje of 2 later effectief pas begin meemaakt en toch andere kan besmetten. Die kans is wel zeeeeeeer minimaal, maar het kan. Maar dat "coronaproof" & veilig mogen ze toch echt mee stoppen. Een co2 meter gaat daar ook niet aan helpen
 • Kevin van Goethem

  3 maanden geleden
  Wanneer gaat men in belgie wat meer vrijheid geven aan mensen die graag eens uit willen gaan maar niet op een stoel willen blijven zitten?
 1. De roadtrip die vermoedelijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurtenissen

  De roadtrip die vermoede­lijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurte­nis­sen

  De 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito vertrekt begin juli met haar verloofde van 23, Brian Laundrie, op roadtrip naar het westen van de VS. Begin september komt Laundrie alleen terug thuis in Florida, zonder Gabby. Ze wordt tien dagen later als vermist opgegeven. Zondag 19 september worden de menselijke resten gevonden van iemand die volgens de FBI beantwoordt aan de beschrijving van Gabby Petito. Haar verloofde is intussen zelf verdwenen. De politie spoort hem op en sluit niet uit dat hij zichzelf iets zou hebben aangedaan. Dit is de tijdslijn van de zaak met tragische afloop.