Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Overvallers verkleed als politieagenten maken 150.000 dollar buit in New York

Twee mannen vermomd als politieagenten hebben in New York een juwelenzaak overvallen en zijn er met maar liefst 150.000 dollar (zo’n 132.930 euro) vandoor gegaan. Ze kwamen de winkel binnen met het smoesje dat ze het veiligheidswapen van de eigenaar moesten controleren.

 1. Auto rijdt in op voetgangers in Duitse stad Trier: vijf doden waaronder een baby

  Auto rijdt in op voetgan­gers in Duitse stad Trier: vijf doden waaronder een baby

  In de Duitse stad Trier zijn vijf doden - waaronder een baby en haar vader - en 14 gewonden gevallen nadat een 51-jarige Duitser opzettelijk met een terreinwagen op mensen in een voetgangersgebied is ingereden. De bestuurder van de wagen is aangehouden. Volgens de politie is er geen sprake van een politiek motief voor het bloedbad. Justitie sluit niet uit dat psychiatrische problemen een rol speelden. De automobilist was onder invloed van alcohol.
 2. Oostenrijk weert buitenlandse toeristen van skipistes tijdens kerstvakantie
  Reizen

  Oostenrijk weert buitenland­se toeristen van skipistes tijdens kerstvakan­tie

  Na Duitsland, Italië en Frankrijk heeft ook Oostenrijk beslist om tijdens de kerstvakantie de skigebieden gesloten te houden voor toeristen. Voor inwoners mogen ze wel open, vanaf 24 december. Toeristen kunnen tijdens de kerstvakantie alleen naar Zwitserland om te skiën, maar de druk op de Zwitserse regering neemt toe. Frankrijk geeft aan het moeilijk te willen maken voor skiërs om de grens met Zwitserland over te steken.
 1. LIVE. Italianen moeten thuisblijven met Kerstmis en Nieuwjaar, Spanje versoepelt avondklok op feestdagen
  Play

  LIVE. Italianen moeten thuisblij­ven met Kerstmis en Nieuwjaar, Spanje versoepelt avondklok op feestdagen

  “Als de vaccins klaar zijn, kan België vanaf 5 januari vaccineren.” Dat heeft premier Alexander De Croo gezegd aan VTM Nieuws. Ook interfederaal woordvoerder Steven Van Gucht had gisteren goed nieuws: de coronacijfers in ons land blijven verder dalen. “Als de trends zo blijven evolueren, bereiken we mogelijk tegen Kerstmis 800 nieuwe besmettingen per dag.” Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis