Overvaller Ramón krijgt er flink van langs van zijn moeder terwijl hij buspassagiers berooft.
Volledig scherm
Overvaller Ramón krijgt er flink van langs van zijn moeder terwijl hij buspassagiers berooft. © Twitter

Overvaller Mexicaanse bus krijgt rake klappen van zijn moeder die tussen de passagiers zit: “Zó heb ik je niet opgevoed!”

Een overvaller van een bus in een achterbuurt van Mexico Stad kreeg de schrik van zijn leven toen hij ineens zijn moeder tussen de passagiers zag zitten. Die bedacht zich geen moment en gaf haar zoon een flink pak slaag.

47 reacties

 • Fred Brandon

  2 jaar geleden
  Het wapen zal mama wel afgenomen hebben en zo niet hij had wel iets anders aan zijn hoofd om de filmer tegen te houden dacht ik zo .
 • Yannik Samoy

  2 jaar geleden
  Allez een artikel over ne gewapende gangster die dan billenkoek van mama krijgt en daarna zwijgt men over dat wapen??? Uitzonderlijk verhaal.
 • Yannik Samoy

  2 jaar geleden
  Ik geloof hier niets van, dit is een vervormd verhaal. Wie gaat er doodleuk beelden maken van een gewapend iemand. Normaliter ren je voor je leven...
 • Robert De Fruytier

  2 jaar geleden
  Een grote BRAVO voor zo'n rechtgeaarde moeder.Zo moesten ze dat hier ook doen!!
 • Louis Heyens

  2 jaar geleden
  almaar goed dat zijn moeder hem dat pakje slaag gaf en dat het in Mexico was ... als je hier je persoonlijke eigendom wilt beschermen wordt je direct opgepakt en kan / zal de dief zeker klacht indienen. Dat is hier onze realiteit. De daders beschermen en de slachtoffers aan de schandpaal nagelen.
 1. Nederlandse corona-experimenten: theatervoorstelling of bioscoopbezoek kan veilig, mits maatregelen
  28

  Nederland­se corona-experimen­ten: theater­voor­stel­ling of bioscoopbe­zoek kan veilig, mits maatrege­len

  Indoorevenementen waarbij het publiek voornamelijk op één vaste plek zit, kunnen zo snel mogelijk weer plaatsvinden. Oók als er veel coronabesmettingen zijn. Dat concludeert Fieldlab Evenementen op basis van de eerste experimenten daarrond in Nederland. Er moet wel worden voldaan aan een aantal maatregelen. Zo moeten bezoekers van tevoren een sneltest doen, moet hun testresultaat gecontroleerd kunnen worden, kan de locatie maar voor 50 procent gevuld zijn, moeten mondmaskers worden gedragen op bepaalde momenten en moet de locatie goed geventileerd zijn.
 2. Winkeluitbater die domme overvallers overblufte in Montignies-sur-Sambre is wereldnieuws

  Winkeluit­ba­ter die domme overval­lers overblufte in Montignies-sur-Sam­bre is wereld­nieuws

  De domme overvallers die het advies van de winkeleigenaar in Montignies-sur-Sambre (Charleroi) volgden en pas later terugkeerden om hun slag te slaan, zijn wereldnieuws. De pure bluf die uitbater Didier aan de dag legde om het zestal met succes uit zijn e-sigarettenwinkel te krijgen, staat prominent op Franse, Britse en Duitstalige nieuwssites. Zelfs CNN bericht over de oliedomme criminelen, net als de Engelstalige nieuwssites BBC News en Daily Mail die wereldwijd worden gelezen.
 1. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

 2. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment