Een klasfoto van Vladimir Poetin in St. Petersburg, toen nog Leningrad genaamd, uit circa 1960.
Volledig scherm
Een klasfoto van Vladimir Poetin in St. Petersburg, toen nog Leningrad genaamd, uit circa 1960. © AFP

Over de jeugd van Vladimir Poetin is weinig bekend. Deze jeugdfoto's zijn veelzeggend

Vladimir PoetinOver het leven van de jonge Vladimir Poetin is maar weinig geweten. Enerzijds door zijn banden met de KGB, anderzijds door zijn obscure (familiale) achtergrond. Enkele recent opgedoken jeugdfoto's tonen de Russische president zoals we hem nog nooit zagen.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.