Google/RV
Volledig scherm
© Google/RV

Oudste zoon horrorkoppel haalde hoge punten op school, maar klasgenoten vertellen nu dat ze wel fronsten bij zijn vreemde gedrag

BuitenlandHij was een van de weinige kinderen van de familie Turpin die van zijn ouders naar school mocht en ondanks de horror die hij thuis moest doorstaan, blijkt hij mooie punten te hebben behaald. Zijn klasgenoten keken af en toe wel raar op van zijn vreemde gedrag. “Als ik hem begroette, keek hij me alleen maar aan, zonder iets te zeggen”, vertelt iemand die samen met hem les volgde.

13 reacties

 • Pieter Werlo

  5 jaar geleden
  College in de VS is niet hetzelfde als onze middelbare school (wat ze daar "high school" noemen) maar eerder vergelijkbaar met onze hogeschool/univ. De terminologie is inderdaad wel verwarrend voor iemand die daar niet mee vertrouwd is.
 • Jamila Falkou

  5 jaar geleden
  Verdienen nie als ouders gezien te worden, ze hebben het leven van die kinderen helemaal om zeep geholpen.
 • Micheline De Cupere

  5 jaar geleden
  Ik schrik van de (misschien ongewilde maar duidelijk aanwezige) victim bashing in de reacties. Als je alleen maar onderdrukking gekend hebt, hoe kan je dan de vrijheid kennen ? Me dunkt dat het lezen erg oppervlakkig gebeurt en er niet nagedacht wordt over de werkelijkheid die weergegeven wordt.
 • pascal de groote

  5 jaar geleden
  We leven inderdaad in een zotte wereld al meerdere eeuwen. Had je dat nu pas door ?! Lees eens de geschiedenis erop na.
 • An Vanautgaerden

  5 jaar geleden
  Wat een zotte ouders, ni te geloven hoe die kinderen gebrainwashed waren blijkbaar