Éric en Sabine de Crombrugghe, de ouders van de vermiste Natacha (28).
Volledig scherm
Éric en Sabine de Crombrugghe, de ouders van de vermiste Natacha (28). © AFP

Ouders van Natacha de Crombrugghe (28) openhartig over zoektocht naar vermiste dochter in Peru: “Mensen zijn bang om te praten”

De 28-jarige Natacha de Crombrugghe is sinds 24 januari vermist in Peru, maar haar ouders koesteren nog altijd hoop dat hun dochter levend wordt teruggevonden. “We trekken van deur tot deur en praten met winkeliers, hoteluitbaters, de priester, de burgemeester...”, vertellen Éric en Sabine de Crombrugghe uit Linkebeek vanuit Cabanaconde, waar hun dochter voor het laatst werd gezien. Een doorbraak in de verdwijningszaak is er nog niet, maar de ouders geven niet op. “Het lijkt erop dat mensen bang zijn om te spreken”, klinkt het in de kranten van Sudpresse.

1 reactie

 • wesley netnem

  3 maanden geleden
  Natuurlijk zijn de mensen daar terughouden om te praten ...heel veel corruptie en praten met de Politie of vreemden is daar niet van zelfsprekend . trouwens hier is het niet veel beter ..hier wachten vele ouders ook al jaren op enig teken van hun verdwenen kind ? Want de Politiek is meer bezig met Pest boetes uit te delen dan met echte criminaliteit of verdwijningen .
 1. Vierde hittegolf voor Frankrijk en (eindelijk) kans op regen in Portugal: dit zijn de weersverwachtingen op Europese vakantiebestemmingen

  Vierde hittegolf voor Frankrijk en (eindelijk) kans op regen in Portugal: dit zijn de weersver­wach­tin­gen op Europese vakantiebe­stem­min­gen

  In juli zijn er alvast records gebroken wat betreft hittegolven, temperaturen en droogte. Dat maakte de dienst voor klimaatverandering Copernicus gisteren bekend. Voor ons land is de “warmste week van het jaar” echter nog maar pas van start gegaan. Op welke Europese vakantiebestemmingen vinden we nog verkoeling? En waar is het nog warmer? Een overzicht.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Complotdenker Alex Jones betaalt mogelijk maar fractie van miljoenenboete
  Play

  Complotden­ker Alex Jones betaalt mogelijk maar fractie van miljoenen­boe­te

  De Amerikaanse complotdenker Alex Jones hoeft mogelijk maar een klein deel van de 45,2 miljoen dollar (44,4 miljoen euro) die hem vorige week door een jury in Texas werd opgelegd te betalen. Het gaat namelijk om een zogeheten "bestraffende schadevergoeding", die in de staat Texas maximaal 750.000 dollar kan zijn als het slachtoffer geen financiële schade heeft geleden, zoals in deze zaak het geval is.