Politieonderzoek bij de container waarin de baby werd gevonden
Volledig scherm
Politieonderzoek bij de container waarin de baby werd gevonden © Politie Amsterdam

Ouders van in container gedumpte baby “dachten dat kindje dood was en raakten in paniek”

De minderjarige ouders van de pasgeboren baby die op 21 februari levend in een container aan het Meernhof in Amsterdam Zuidoost is gevonden, dachten dat het baby’tje was overleden na de geboorte en raakten in paniek. Ze hebben het daarop in de container gedumpt, aldus Gerald Roethof, advocaat van de 17-jarige jongen.

26 reacties

 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Het verstand moet hoger zitten dan op één meter hoogte !
 • Johan Van Oevelen

  2 maanden geleden
  aan alle klagers: jullie geven hetzelfde advies aan je iegen kinderen moest dat gebeuren? opvoeding doet ook veel natuurlijk van de OUDERS, nietwaar? het is niet goed te praten, maar wel begrijpelijk. Ze weten dondersgoed wat seks is dankzij het internet. Vrijen en verantwoordelijkheid na de daad wordt natuurlijk ni in die filmkes uitgelegd he. Jammer dat het is gebeurd. Hopelijk hebben ze een zeer wijze les geleerd.
 • danny de paepe

  2 maanden geleden
  Dank U Johanna Rutter voor uw antwoord. Kinderzwangerschappen zijn er altijd geweest. De jonge moeder/vader zullen het nu heel zwaar hebben. Hopelijk komen ze er samen met hun dochter goed door naar de toekomst. Neen, ik keurniet goed war ze gedaan hebben. Doch naar de reactie van sommigen, kan ik hun angst best begrijpen.
 • Hilde Eykens

  2 maanden geleden
  De reden is wel goed gezien maar ze vergeten wel dat men een lijkje moet aangeven en niet bij het afval mag zetten, ze kunnen deze ouders beter nog wat zwaarder straffen om nog erover te liegen, zo tonen ze zelfs nog geen berouw, ongelofelijk.
 • Pat Van Oost

  2 maanden geleden
  Blijkbaar helpen de educatieve tv programma's als "spuiten en slikken" en "uit de kleren" toch niet zo goed... gelukkig loopt het voor de baby al bij al nog goed af. Nu gaat het getouwtrek beginnen voor de baby, iets waar de advocaten van gaan smullen met al die media aandacht.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen