Ouders Protasevitsj vragen om internationale druk voor vrijlating zoon: “Ik smeek jullie, help me om mijn zoon vrij te krijgen”

De ouders van Roman Protasevitsj, de dissidente journalist die zondag door Wit-Rusland werd opgepakt, hebben vandaag een oproep gelanceerd voor internationale hulp om hun zoon vrij te krijgen. Woensdag zeiden ze ook al dat ze vreesden voor zijn leven.

12 reacties

 • Lenne Harding

  2 jaar geleden
  Hopelijk kijken we weer niet zomaar toe, we zeggen veel maar doen te weinig.
 • Bart Ji Sieuw

  2 jaar geleden
  Gerard Baron...neen we.moeten ons niet moeien maar wie heeft het vliegtuig doen.landen in Wit-Rusland? Het was een vlucht tussen 2 Europese lidstaten. Daar heeft Loekasjenko zich zeker niet in te moeien. Wat hij deed is 100% not done. Alle diplomaten uitzetten zou op zijn plaats zijn. Dictator 100%!
 • Gerard Baron

  2 jaar geleden
  Wij moeten daar niet op ingaan. We moeten ons daar niet moeien. Dat die gast zijne plan trekt. Het is ver van mijn bed en het interesseerd mij niet.
 • Casto Giuseppe

  2 jaar geleden
  Europa doet juist niks persoon is niet belangrijk
 • Sara Peeters

  2 jaar geleden
  Echt er moet dringend iets gedaan worden aan die dictators. Stel U voor dat ze iedereen die ze maar willen oppakken in een vlieger die iets of wat kritisch is geweest tegen die dictators. Ik krijg al schrik om nog een vlieger te nemen.