Voormalig McDonald's-CEO Steve Easterbrook.
Volledig scherm
Voormalig McDonald's-CEO Steve Easterbrook. © REUTERS

Oud-topman McDonald's betaalt bedrijf 105 miljoen dollar terug na seksuele relatie met meerdere werknemers

De voormalige topman van McDonald's betaalt de fastfoodketen zijn volledige ontslagvergoeding van 105 miljoen dollar terug. Dat zijn de partijen overeengekomen in een schikking. 

 1. Franse lottowinnares betaalt boodschappen van Aldi-klanten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  Franse lottowinna­res betaalt boodschap­pen van Al­di-klan­ten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  En of het een geluksdag was voor de mensen die op 6 mei hun inkopen deden in een Aldi-supermarkt in Trans-en-Provence, in het zuidoosten van Frankrijk. Een onbekende lottowinnares verraste er enkele klanten aan de kassa door hun boodschappen voor hen te betalen. “We wisten niet wat te zeggen. We hadden boodschappen voor 123 euro. Zoiets hebben we nog nooit gezien”, getuigt een koppel aan de Franse krant ‘Var-Matin’.
 1. Politie Texas beschuldigd van laat ingrijpen bij schietpartij in school: “Ga naar binnen! Ga naar binnen!”
  Play

  Politie Texas beschul­digd van laat ingrijpen bij schietpar­tij in school: “Ga naar binnen! Ga naar binnen!”

  Tijdens een persconferentie moest de Texaanse politie zich verdedigen over haar aanpak bij de schietpartij in de Robb Elementary School in Uvalde. Ouders riepen dinsdag naar de politie dat ze het schoolgebouw moesten bestormen, maar het duurde een uur voor de schutter onschadelijk werd gemaakt. Een journalist die vroeg of agenten sneller en massaal hadden moeten binnenvallen, kreeg als antwoord dat dat een “moeilijke vraag” is.