Cassidy Hutchinson liet geen spaander heel van haar voormalige baas, oud-president Trump, tijdens de hoorzitting in het parlement.
Volledig scherm
PREMIUM
Cassidy Hutchinson liet geen spaander heel van haar voormalige baas, oud-president Trump, tijdens de hoorzitting in het parlement. © Photo News

Oud-staflid Witte Huis getuigt vernietigend voor onderzoekscommissie: “Trump wilde meedoen aan bestorming Capitool”

Wilde voormalig president Donald Trump de macht behouden en was hij bereid tot een staatsgreep? Voormalig stafmedewerkster Cassidy Hutchinson getuigde dinsdag vernietigend voor de onderzoekscommissie. “Een razende Trump wilde het stuur overnemen van zijn chauffeur omdat de veiligheidsdiensten weigerden hem naar het Capitool te brengen”, vertelde ze.

13 reacties

 • Roeland Van de Wal

  1 maand geleden
  De schrik zit er precies ferm in dat Trump zou terug komen om zich kandidaat te stellen zeker?Ik zie hem zelfs nog winnen ook.
 • Jose Van Hauwaert

  1 maand geleden
  Deze dame is/was een DIE HARD Republican, heeft haar getuigenis "onder eed" afgelegd. Diegenen die in de USA hard schreeuwen dat ze gelogen heeft,kunnen hun versie "Under Oath" gaan geven. Maar nee, die geven allen "the fifth" als reden om het niet te doen omdat er zware straffen staan op het liegen in de USA. tRump heeft zelf ooit gezegd,"if one need to plea the fifth, than he or she must be guilty and have something to hide". Deze dame heeft de waarheid gesproken.. 100%
 • RENE LENAERTS

  1 maand geleden
  En wanneer gaan ze Donald eindelijk aanhouden en berechten voor poging tot staatsgreep?
 • philippe dierickx

  1 maand geleden
  Hoe noemt men dat. Natrappen of in de hand bijten waar men mee gevoerd werd. Wie gelooft zulke mensen nog buiten de heksenjagers van de democraten. ?
 • Karine Houbrechts

  1 maand geleden
  Trump zal ze allemaal omkopen om er goed vanaf te geraken.
 1. Wapenstilstand op Gazastrook houdt voorlopig stand: Israël heropent grensposten
  Update

  Wapenstil­stand op Gazastrook houdt voorlopig stand: Israël heropent grenspos­ten

  De wapenstilstand die in de nacht van zondag op maandag is ingegaan voor de recentste escalatie van het conflict op de Gazastrook houdt voorlopig stand. Een woordvoerster van het Israëlische leger bevestigt maandagochtend dat er sinds zondagavond laat geen raketten meer zijn afgevuurd vanuit Gaza op Israël, en ook het Israëlische leger heeft geen nieuwe doelwitten in de smalle landstrook aangevallen. Israël heeft nu de grenspost Kerem Shalom, in het zuiden van de enclave, heropend voor humanitaire transporten. Ook de grensovergang van Erez is weer open.
 2. 32 doden waaronder zes kinderen in Gazastrook melden Palestijnse autoriteiten, ook luchtalarm en ontploffingen in Jeruzalem
  Play

  32 doden waaronder zes kinderen in Gazastrook melden Palestijn­se autoritei­ten, ook luchtalarm en ontploffin­gen in Jeruzalem

  Sinds het begin van de recentste escalatie, vrijdag, tussen Israël en de terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) zijn op de Gazastrook al 32 mensen, onder wie zes kinderen, omgekomen. Dat meldt het ministerie van Gezondheid in de Palestijnse enclave zondagochtend. In Jeruzalem was dan weer het luchtalarm voor het eerst te horen sinds de start van de Israëlische operatie in Gaza.