ANP
Volledig scherm
© ANP

Opvallend druk op wegen van Nederland naar België door Nederlanders die aan strenge lockdown willen ontsnappen

Op de wegen vanuit Nederland naar België is het al de hele dag opvallend druk. Veel mensen lijken te willen profiteren van het feit dat in België winkels en cafés open zijn, terwijl in Nederland een strenge lockdown geldt om de opmars van de omikronvariant tegen te gaan.

63 reacties

 • Johan Goris

  1 jaar geleden
  Ook Nederland wordt bestuurd met steun van de door hen goedgekeurde "wetenschap". Als Nederlanders niet meer baas zijn in eigen land dan zoeken ze andere uitwegen. De wetenschap moet terug bij het volk komen zou ik zeggen.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Goed voor onze economie
 • Heidi Jolling

  1 jaar geleden
  Grenzen moeten sluiten. Anders krijg je nooit het virus buiten. Ik heb tegenwoordig het gevoel dat ik in Nederland woon dan in België. Niet meer normaal. Er moet dringend iets gebeuren met de grenzen.
 • dirk govaerts

  1 jaar geleden
  gelukkig gedragen de belgen zich volgens de wet tijdens deze 2 jaar van covid . De scholen gaan dicht en hup daar vliegen de volle vliegers al weer uit naar vakantie adressen in de zon . MAar dat mag wel natuurlijk he . ,
 • Eddy Velle

  1 jaar geleden
  Voor mij mogen ze komen .Dan leren ze nog van belgie .en is het good voor in tlaatje .we gaan ze nodig hebben. Met al de Kosten .